10 mituri despre somn care iti strica nivelurile de energie - I

20 mai 10 mituri despre somn care iti strica nivelurile de energie – I

Ati crede ca stiinta despre somn este deja aranjata si cel putin principala problema este ca avem informatii si credinte invechite despre aceasta nevoie de sanatate atat de importanta . Asa ca am corectat faptele. Iata 10 lucruri despre care s-ar fi putut spune despre somn, dar nu sunt complet adevarate – sau deloc adevarate .

Mai mult somn este mai bine pentru tine
S-ar putea sa existe un somn prea mult. Cantitatea de somn de care avem nevoie variaza in functie de persoana si se modifica, de asemenea, pe masura ce imbatranim. Cercetatorii de la Harvard au descoperit ca mult somn (noua ore sau mai mult) este legat de o calitate slaba a somnului. Asadar, nu va propuneti sa dormiti mai mult – chiar si in weekend . Scopul unui somn mai bun .

Alcoolul sau iarba te ajuta sa dormi
Alcoolul, capacul de noapte original, poate ajuta majoritatea oamenilor sa adoarma. Cu toate acestea, va poate face sa va treziti mai mult in timpul noptii, distrugandu-va calitatea somnului. Si marijuana va poate face somnoros, dar daca nu participati in mod constant, este posibil sa aveti probleme cu adormitul si sa experimentati vise ciudate. Puteti citi mai multe despre stiinta din spatele acestor doua medicamente si puteti dormi. Cel mai bine este sa le evitati pe amandoua inainte de culcare, cand puteti.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.