20 sept. Aceste companii aeriene accepta schimbarea biletelor de zbor din cauza uraganului Dorian

Dacă planurile dvs. includ o călătorie în sud-estul Statelor Unite sau în Caraibe, atunci uraganul Dorian cu siguranta vi le va schimba.

Furtuna de categoria 5 a ajuns în Bahamas, cu vânturi de 185 de mile și o cantitate epică de precipitații. Cu alte cuvinte, este indicat să regândiți planurile de călătorie.

Având în vedere furtuna, majoritatea companiilor aeriene oferă renunțări la călătorii pentru zboruri. O renunțare vă va permite să vă percepeți gratuit avioanele de călătorie, mai degrabă decât să plătiți o taxă de schimbare.

American Airlines, de exemplu, a emis o alertă de călătorie pentru 15 aeroporturi din Florida. Dacă v-ați cumpărat biletul într-una dintre aceste locații până pe 29 august 2019, atunci puteți opta să vă rezervați zborul la o dată ulterioară, până la 331 de zile de la data biletului inițial și să plătiți doar diferența de tarif.

Delta oferă o afacere similară pentru călătorii care se îndreaptă către opt orașe diferite din Florida, precum și două orașe din Georgia, iar United oferă renunțarea la taxe pentru zborurile către și dinspre o serie de locații din Florida, precum și unele din Bahamas. Același lucru este valabil și pentru călătorii din sud-vest, precum și JetBlue.

O serie de companii aeriene anulează zboruri și, chiar dacă zborul dvs. nu este anulat, probabil că veți avea întârzieri importante.

Dacă aveți un zbor programat, poate doriți să luați în considerare să contactați compania aeriană și să alegeți un nou, poate mai sigur, timp pentru a merge în acea călătorie.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.