uscator de par

29 Iun Alegerea uscatorului de par potrivit reprezinta o provocare pentru estetica feminina

Cand aducem in discutie ingrijirea faciala si mai ales cea capilara, atat femeile cat si barbatii aloca foarte mult timp, mai ales daca lungimea firului de par este foarte mare.

Acest lucru aduce in discutie si folosirea/achizitionarea unui uscator de par, capabil sa ne pregateasca podoaba capilara pentru stilizare imediat dupa ce a fost spalata.

Daca pana nu demult am fost obisnuiti doar cu modelele conventionale care sa aibe functii limitate si sa propuna de la sine o constructie standard, acum totul a luat calea profesionalismului si dezvoltarii la superlativ, marii producatorii propunand modele cu totul si cu totul acaparatoare.

Protejarea firului de par, functia ionica, functia Cool Shot, functia Turbo, setare pentru aer rece, diferite variatii de temperatura si un material care sa nu puna in discutie degradarea firului de par, sunt cateva caracteristici pe care le propun diferiti producatori de top, precum Rowenta, Philips sau Reminggton.

Un astfel de uscator de par profesional poate fi varianta noastra ideala si pentru a economisi timp, mai ales daca nu stam deloc bine cu acesta.

Sa presupunem ca avem un uscator de par oarecare, iar timpul de uscare ar fi de 30 minute.

Daca comparam aceste caracteristici cu ale unor diferite uscatoare pentru aranjarea parului acasa profesionale, putem observa ca in tot acest timp mai putem indenta si alte actiuni, deoarece totul s-ar reduce considerabil!

Cel mai bun feon poate sa iti aduca in discutie fixarea coafiurii pentru a o aranja cum iti doresti?

Evident ca aceasta functie este incorporata la majoritatea modelelor de top existente pe piata romaneasca, iar tie tot ce iti ramane este sa folosesti un comparator de preturi, care sa analizeze atat  setul de specificatii pe care tu il doresti, dar si obtineea celui mai bun pret in raport cu resursele tale financiare.

Insa cu siguranta iti doresti sa ai parte si de cateva sugestii care sa vina la pachet cu performante inascute, iar in acest caz tindem sa te sfatuim sa iti orientezi atentia spre modelul Rowenta Powerline CV5090,  care valoreaza doar 149,99 lei si vine la pachet cu o serie de argumente care nu poti sa le treci cu vederea!

Functia ionica scoate din discutie electrizarea parului si ii ofera acestuia la uscare un aspect stralucitor si moliciune. Invelisul ceramic aduce in discutie protejarea firului de par, iar concentratorul de aer primit drept accesoriu ajuta la distribuirea aerului in mod uniform pe toata suprafata capilara.

Functia de aer rece aduce in discutie fixarea adecvata a coafiurii, iar cele 3 nivele de temperatura si 2 de viteza va ajuta sa va intrebuintati eficient din punct de vedere temporar.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.