Aplica aceste trucuri pentru a-ti crea propria oaza de liniste!

15 apr. Aplica aceste trucuri pentru a-ti crea propria oaza de liniste!

Bucataria ar putea fi inima casei, dar baia este, de asemenea, in crestere in importanta atunci cand vine vorba de remodelarea si optiunile de design. Din ce in ce mai mult dorim ca baile noastre sa fie zonele noastre private. Ca atare, ele ar trebui sa ne inspire si sa reflecte cine suntem.

Jocuri de elemente
Minimalismul nu inseamna plictisitor sau previzibil. Redarea prin aranjarea diferitelor unitati (unitati de perete, rafturi si oglinzi) poate ajuta la crearea unor compozitii interesante, neasteptate si dinamice.

Intunecat, culori de ajutor si materiale mixte
O paleta de culori in primul rand neutra functioneaza bine in bai moderne. Creeaza un mediu linistit si intim. Tendintele curente privilegiaza nuante mai intunecate sau ziduri intunecate cu accente mai usoare (pentru contrast). Se poate introduce o paleta mai clara a culorilor pentru a se crea un punct focal si a conferi designului o personalitate puternica. Materialele mixte sunt, de asemenea, importante pentru stimularea simturilor, pastrarea lucrurilor interesante si crearea echilibrului. Combina texturile cu suprafete netede, lemn si marmura, lacuri si pietre naturale.

Lumini
Vrei un mediu spade lux? Folositi cu atentie iluminarea ambientala. Poate fi orice, de la dispozitivele unice la pandantive. Foarte trendy acum sunt luminile oglinda: ele pot lumina rama oglinzii sau radia lumina din partea din spate, partea de sus sau partea de jos a oglinzii.

Distreaza-ti design-ul cu personalitate in baia de lux minimalista. Doar nu exagerati. Mai putin este mai mult!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.