23 iul. Atunci cand mastile sunt foarte inconfortabile – II

In cazuri grave, o persoana poate fi atat de stresata, incat are un atac de panica. Un atac de panica poate include uneori un sentiment de dificultate in respiratie si cred cu adevarat ca pot exista persoane care au avut un atac de panica din cauza temerilor lor fata de masti si au ajuns la concluzia ca masca in sine a intervenit in respiratia lor.

Dar masca nu impiedica oxigenul sa intre in caile respiratorii. Nu va umple plamanii cu dioxid de carbon. Vorbim aici despre masti chirurgicale, N95-uri si diversele modele de masti de stofa, de casa si cumparate din magazin, care sunt purtate in mod obisnuit. Daca ati gasit sau ati facut ceva din materiale neortodoxe – plastic, cauciuc, orice si credeti ca va restrictioneaza respiratia, poate doriti sa incercati o carpa obisnuita sau o masca de unica folosinta.

Uita-te la tot acest oxigen
Si totusi, unii oameni sunt convinsi ca mastile reduc aportul de oxigen atat de mult, incat te fac sa fii vag sau confuz. „Cum poate un lucrator in constructii sa poarte un N95 ore intregi?” acesti oameni nu se intreaba niciodata.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.