Atunci cand paharul se umple - Partea I

18 mai Atunci cand paharul se umple – Partea I

In timp ce cred cu adevarat in impactul pozitiv al concentrarii asupra binelui si al meditatie asupra lucrurilor pentru care suntem recunoscatori pentru a ne face sa ne simtim mai bine atunci cand ne simtim jos, uneori trebuie doar sa invatam sa le combina pe amandoua pentru a ne putea reveni.

Cu atat mai mult cu ce se intampla in lume.

Cu cateva nopti in urma am explodat in sfarsit si am plans. Stiti ce a dus la acest lucru? Eram in pat citind ultima carte a lui Harry Potter si a existat o scena care m-a adus in lacrimi. Uneori ma emotioneaza prin carti sau filme, da, dar de data aceasta am fost confuza pentru ca nu aveam doar un ochi sfasietor, lacrimi mari mi se rostogolesc pe fata si m-am gandit la mine: De ce ma simt emotionanta peste asta? Nu are sens! 🤷🏽♀

Dar apoi mi-am dat seama ca, probabil, se datoreaza faptului ca am imbuteliat toate aceste sentimente in ultima luna. Paharul era deja plin si pasajul cartii a facut ca lacrimile sa se reverse. Si stiti ce, m-am simtit mult mai bine dupa aceea.

Asa cum sunt sigura ca se intampla cu toata lumea, exista niveluri minime in ceea ce priveste modul in care ma simt in acest sezon in care traim. Exista culme pline de bucurie, recunostinta si speranta urmate rapid de mine pline de teama, anxietate si durere. Am gasit de fapt un articol cu ​​adevarat interesant pe acest subiect, care a rezonat cu adevarat cu modul in care ma simteam.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.