Atunci cand totul e prea mult - Partea a II-a

30 mai Atunci cand totul e prea mult – Partea a II-a

Cu totii avem lucruri de doliu. Din fericire, pentru mine, este * doar * pierderea normalitatii si sigurantei, neputand fi alaturi de familie + prieteni, anularea viitoarelor calatorii si evenimente. Faptul ca exista atat de multe incertitudini in legatura cu ceea ce avem de-a face si cand vom putea sa-l depasim, este si pentru mine o cauza foarte mare de anxietate. In afara de ceea ce este evident (eu si / sau familia mea se ne imbolnavim), desigur. Viitorul este incert. A fost intotdeauna, dar pare si mai incert acum. Si sunt o creatura a obisnuintei, un planificator si cineva caruia ii place sa aiba un fel de control. Insa, dupa cum stiti, totul este un pic in aer liber, ceea ce ma sperie.

Si de fiecare data cand ma simt trista, nelinistita si coplesita, imi spun ca nu ar trebui sa simt asta. Nu ar trebui sa ma plang. Sunt atat de privilegiata sa pot lucra de acasa. Sunt sanatoasa, familia si prietenii mei sunt sanatosi. Exista oameni care isi pierd viata, altii care se lupta financiar. Alti oameni sunt mult mai rai decat mine, asa ca ar trebui sa fiu fericita si recunoscatoare tot timpul, nu? Ar trebui sa starnesc acele sentimente urate, sa le imping in spatele mintii si sa le ignor in sperantele ca vor pleca, deoarece modul in care simt nu se compara cu greutatea celorlalti.

Dar lucrul este ca niciunul dintre noi nu a trecut prin asa ceva inainte. Acest lucru este greu pentru toata lumea. Mai greu pentru unii decat pentru altii, da, dar experienta si sentimentele tuturor sunt valabile.

Cu toate acestea, acum va simtiti bine, este in regula. Doar pentru ca cineva poate poate duce un greu mai mare ca al tau, nu inseamna ca sentimentele tale nu sunt valabile. Da-ti har. Nu va reduceti sentimentele. Incercarea de a le ignora nu le va face sa plece. Daca te simti trist, nelinistit sau coplesit, este OK. Experienta dvs. este valabila. Sentimentele tale sunt valabile. Nu-i indepartati, dati-va voie sa-i simtiti si apoi lasati-i sa plece.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.