Blog

16 iun. Bani din blogging in functie de regiune

Se pot face bani seriosi din blogging. Totul e sa stii cum. Iar partea asta e mai complicata daca abia ai deschis ochii prin Blogosfera si know-how-tau antreprenorial e cam nul in domeniu. Nici o problema, Navalitorul.ro te ajuta. Ai mai jos un ghid complet despre cum sa-ti deschizi o afacere cu bloguri in Romania. Si nu doar in Romania:

Romania

Nisare, nisare, nisare. E ca sexul pentru virgini: trebuie sa gasesti locul unde se potriveste produsul tau si unde poti continua sa muncesti cu spor. Exemplu: Pitzipoanca.org are marfa in exces. De ce sa nu aduni asemenea septel de proaste valori pe fata.ro? Bine, corect ar fi faaata.ro, dar iti pierzi publicul tinta. Prea multe litere, prea complicat de scris.

Bulgaria

Aici recomand o adaptare la specificul pietei. Separi platformele in functie de sex: barbatii au subdomeniu pe ceafagroasa.bg, iar gagicile pe uratacuspume.bg.

Un amic imi spunea ca pe-acolo poti face diferenta intre barbati si femei doar daca ii vezi din fata, fiindca bulgaroaicele sunt mult mai urate ca bulgarii. Adica ajungi sa preferi bulgarii. Anul trecut am ajuns si eu pe-acolo si pot spune sincer ca in tara aia ai sanse sa devii homo doar daca nu-ti plac daca urasti visceral caprele.

Angola, Senagal, Congo, alte tari africane cu PIB-ul cat restul ramas de la tigari

Si aici separi platformele in functie de sex. Apare Malumba.mare.com, Mutombo.simaimare.com si Mbuk-Mbuk.maimarecaTerente.com. Redenumesti maimarecaTerente.com in normal.com, ca pentru ei e cam tot aia.

Rusia. Cu tot cu Ucraina.

Incerci sa lansezi vodka.ru. Apar primele incidente cu rusi care sug de mama focului din cablul de net si urla ca e infundat.

O lasi balta si incerci cu davaiceas.ru. Spamezi Google, bagi SEO cat incape (Stalinist Engine Optimization te duce la categoria Gulag indiferent de string-ul de cautare). Cel mai important, instalezi racketi pe server, sa stii ca are cine sa puna cititorului Kalash-ul in piept si mana in buzunar. C-asa se face monetizare adevarata bai, nu cum se chinuie fraierii aia cu AdSense.

China

Ce poti sa oferi unei natii de orezari cu valente de iepuri? Pr0n taica! Pe monitor, ca deja a devenit periculos sa practice asta la ei acasa. Aduni toti bloagherii natiei (vorbesti cu militienii locali, astia bat bine si eficient) si ii convingi sa treaca pe platforma ta: Pasarici.cn. Merge bine. Prosperi. Iti crapa serverele la urmatoarea tura de gripa aviara.

Sahara

La harapi ai de unde alege. Nisip.org, LaCort.oaz sau Nespalat.put (cine a mai facut nisare dupa lipsa de apa si sapun, hmm?) sunt doar cateva exemple. In orice caz, ai grija sa nu alegi Harem.ele ca te taie astia. Si nici PeCamila.eu nu recomand, ca naiba stie cum li se nazare astora ca faci misto de junii natiei. Si dupa aia chiar ii vezi pe unii ca-si infing dromaderii sau covoarele zburatoare in sediul tau central, ca pe-acolo nimeni n-are bani de un atentat serios cu avion.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.