Burgerii subtiri sunt mai buni decat cei grosi

28 iun. Burgerii subtiri sunt mai buni decat cei grosi

Burgerii au invadat restaurantele! Nu numai bistro pub-urile si barurile le ofera la greu in sortimente cu avocado pana la burta de porc (amandoua care atenueaza si distrag atentia), dar patties-urile in sine sunt prea groase. Un burger nu este o friptura; un burger este un sandwich, iar un sandwich inseamna echilibrul intre toate umpluturile.

Carnea de vita este buna, dar un burger este cel mai bun atunci cand aromele predominante sunt potentate prin preparare termica. Smashing burgers este, de asemenea, cel mai simplu mod de a-i face. Nu trebuie sa stai prea mult pe langa gratar. Pur si simplu luati o tigaie fierbinte, adaugati sare peste carne si lasati-o sa formeze o crusta, apoi o rotiti pentru a obtine o culoare pe cealalta parte. Se topeste niste branza pe partea superioara si se servesc pe chifle prajite, cu unt, cu sosuri clasice de burger. De ce ai vrea sa complici asta? Pentru ca e delicios!

1 kilogram de carne de vita macra 80%
Sare
Unt pentru a unge tigaia
4 felii de branza americana
4 chifle prajite, cu untura
toppinguri si condimente

Puneti o tava din otel inoxidabil sau din fonta peste flacara medie si frecati cu unt in jurul acestuia pentru a acoperi usor. Impartiti carnea in patru portii egale, formati-o in mici movile si pregatiti-o pe fiecare parte cu sare!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.