Cand este potrivit sa utilizati butonul de apelare pe un avion?

18 iul. Cand este potrivit sa utilizati butonul de apelare pe un avion?

Cu siguranta ca nu va place sa zburato: costul, disconfortul, persoana enervanta de langa voi. Nu uitati ca insotitorii de zbor ar putea avea o experienta si mai rea decat tine si ei nu se pot plange de ele. Toate acestea inseamna ca, in general, este important sa fiti atenti la experienta insotitorilor de zbor. Se pare ca butonul de apelare este o cauza deosebit de frecventa a comportamentului rau in tranzit.

Doar ieri, pe un zbor scurt de la Florida la Texas, un insotitor a trebuit sa faca un anunt cu privire la sistemul PA care oricine ar fi lovit butonul de apel ar trebui sa il opreasca daca nu era o urgenta; nu am ajuns inca la o altitudine in care era sigur ca ei sa mearga. Insotitorii de zbor sunt afectati de turbulente la fel de mult ca si pasagerii!

Apasati daca este o urgenta
Esti in stop cardiac? Tocmai ati intrat in munca? Exista un monstru numai pe care il puteti vedea pe aripa avionului, incurcati cu motorul? Bine, apasati butonul ala. Sara Nelson, presedintele international al Asociatiei Fluturalului, ia explicat lui TPG ca „Este intr-adevar pentru utilizarea in caz de urgenta, in primul rand.” Majoritatea oamenilor nu au o urgenta in scaunul lor de avion, cu exceptia cazului in care aeronava coboara. In acest caz, va rugam sa ajungeti numai pana la plasarea mastii dvs. de oxigen. Sunt constienti de aceasta problema.

Apasa pentru comunicare
Uneori, insotitorul de zbor trebuie sa va contacteze si va face un anunt asupra sistemului PA. Poate ca ei cauta oaspeti care au nevoie de ajutor de-boarding; minorii neinsotiti; sau tu, da, in mod specific. In acest caz, Nelson spune ca utilizati butonul pentru ceea ce a fost proiectat: o modalitate usoara de a semnaliza unde va aflati intr-un tub lung de zbor plin de oameni. In acest fel nu trebuie sa strigati pe culoar ca un zgomot. Perfect.

Apasati daca sunteti prins intre scaune
Poate ca esti pe scaunul din fereastra, iar colegii tai de scaune iti blocheaza drumul spre culoar. De asemenea, sunt complet dezactivate. Sau poate aveti un copil care nu este la fel de usor de manevrat in jurul avionului. In acest caz, apasarea butonului pentru a vorbi cu cineva are sens, iar participantii ar prefera probabil sa faca un copil (sau adult) plans. Dar daca aveti copii, nu le lasati sa se joace cu butonul de apelare. Nu e dragut.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.