Apartament in sector 3

09 iun. Care sunt zonele bune pentru investitii imobiliare in sectorul 3?

Clientii Premierimobiliare.ro pot alege sa achizitioneze garsoniere sau apartamente cu 2, 3 sau 4 camere in diverse sectoare din Bucuresti.

Printre aceste zone ale capitalei, in ultima perioada, tot mai multi clienti aleg sa isi cumpere apartamentul visurilor lor in sectorul 3, optand pentru apartamente langa metrou Mihai Bravu sau pentru zone alaturate altor guri de metrou, precum Nicolae Grigorescu.

De ce este sectorul 3 o zona buna pentru investitiile imobilare?

Conform recensamantului din 2011, sectorul 3 este cel mai populat sector al Bucurestiului. Acesta incepe din zona Pietei Universitatii si se intinde pana la marginea estica a capitalei, la pasajul C.F.R gara Catelu, pe linia caii ferate Bucuresti-Oltenita.

In sectorul 3 al Bucurestiului, atat cei care traiesc in Bucuresti si cat cei care viziteaza capitala se pot plimba prin centrul istoric al Bucurestiului, ale carui stradute gazduiesc numeroase cladiri incluse in patrimoniul national. Numeroase stradute precum Strada Selari, Covaci, Caldarari, poarta numele vechilor grupuri de meseriasi care locuiau acum sute de ani in ele.

Una dintre cele mai frumoase biserici din Bucuresti, Biserica Stravopoleos, se afla in sectorul 3Bucuresti.

Pe langa frumusetea centrului istoric, sectorul 3 al capitalei este cunoscut ca fiind sectorul cu cele mai multe spatii verzi din Bucuresti. Conform site-ului oficial al primariei secctorului 3, acesta detine o suprafata verde de 26 mp pe cap de locuitor. Pe langa parcurile din sector, din care amintim parcul Alexandru Ioan Cuza, au fost amenajate numeroase spatii verzi in jurul blocurilor din sector, lucru care mai indulceste puternicul impact urban asupra locuitorilor capitalei.

Multe scoli din sectorul 3 au fost modernizate dupa modelul german, iar toate scolile din sectorul 3 au in prezent catalog electronic. In plus, si serviciul de salubrizare este imbunatatit constant.

In privinta reabilitarii termice, sectorul 3 este in prezent unul dintre cele mai avansate sectoare. In prezent, un proiect major al Primariei sectorului 3 este modernizarea Halei Laminor.

Bucurestenii se pot plimba de-a lungul Bulevardului Unirii, modernizat la standarde europene, si pot savura cafele si sucuri in noptile racoroase de vara.

Care sunt cele mai populare zone din sectorul 3 pentru clientii Premier Imobiliare?

Una dintre cele mai populare zone din sectorul 3 pentru investitii imobiliare este cartierul Mihai Bravu.

Clientii Premier Imobiliare prefera in general, in aceasta zona, apartamentele si garsonierele situate in apropiere de gura de metrou Dristor, datorita accesibilitatii catre centrul orasului precum si alte orase ale acestuia. Splaiul Unirii este o alta zona populara, datorata proximitatii fata de centrul capitalei.

O alta zona populara din sectorul 3 este cartierul Nicolae Grigorescu( Ofertele sunt disponibile aici: https://premierimobiliare.ro/oferte-vanzare-imobiliare-bucuresti/metrou-nicolae-grigorescu/). Clientii opteaza in general pentru achizitionarea apartamentelor in apropierea gurilor de metrou, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 sau pe Strada Fizicienilor. Zona din apropierea parcului Alexandru Ioan Cuza este cea mai populara in acest cartier. Parcul intins reprezinta o adevarata oaza de liniste pierduta in jungla urbana.

Sectorul 3 este un sector modern, in continua dezvoltare, care asigura locuitarilor sai conditii bune pentru a trai in capitala Romaniei. De la numeroasele atractii din centrul orasului, la promenade de neuitat pe Bulevardul Unirii la o gura de aer proaspat in parcul Alexandru Ioan Cuza, toti locuitorii vor gasi cate ceva de facut in acest sector.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.