Cat de bine castiga romanii la ora actuala

18 feb. Cat de bine castiga romanii la ora actuala?

Cheltuielile de bază ale vieții ocupă 20-25%, pentru că trăiesc destul de frugal. Economiile mele sunt, probabil, salvez destul de agresiv, așa că cred că majoritatea banilor mei suplimentari merg spre economii, economii, plus cheltuieli de viață de bază sunt în jur de 50%. Am niște economii pentru propriile mele obiective pe termen scurt, un fond de loviri și, în ceea ce privește pensionarea, am o (individuală) HSA pe care încerc să o fac, și apoi am o tradiție

Singurul lucru care este un fel de ambiguitate, pentru că nu m-am angajat pe deplin, este cumpărarea unei case. Am scos un împrumut de mașini mici anul trecut, deoarece APR a fost destul de scăzut, așa că vreau să-l plătesc. În afară de asta, cred că am supraviețuit ca un freelancer.

Anul trecut, am avut câteva concerte care erau mai în curs de desfășurare, am contracte care erau mai degrabă reținute. Acesta a fost cel de-al patrulea an de freelancing și înainte de asta am fost în curs de clienți, dar mai neregulat. Dar acum primesc mai multe sarcini mai consecvente, cum ar fi „Hei, ne-ar plăcea un articol pe săptămână sau două pe săptămână” și voi obține o rată mai mare.

Și construirea comunității și trimiterea reciprocă este foarte utilă. Cred că o parte din munca mea a venit din sesizări, de la editori, dar și de la prietenii mei care lucrează în spațiu. În acest an, strategia mea este să mă concentrez cu adevărat asupra agentului de reținere, având astfel mai mulți clienți care plătesc X și garantează X, ceea ce mă ajută cu sănătatea mea.

Dezvoltarea unei comunități este minunată, pentru că este un risc mai mic. Trebuie să găsiți clienți care să vă respecte tarifele și trebuie să vă diversificați veniturile. În fiecare zi, dacă vă referiți doar la un prieten sau vă împărtășiți o postare sau susțineți colegii, construiți tribul dvs., îl numesc, se poate întoarce să vă ajute. Și într-adevăr. În freelancing este util în multe feluri.

Prin definiție, dacă sunteți auto-angajat, un „solo-preneur”, vă gândiți la lupi singuri care lucrează din camerele lor de zi. Ne conducem afacerile, dar avem prieteni care să vorbească despre totul, cum ar fi: „Ați lucrat pentru acest client? Ce este, cât ar trebui să perceapă? „Asta este de ajutor.

Este vestul sălbatic, sălbatic în multe feluri, nu poți să te duci online și să privești plata standard … e ca, ok, cât câștigi ca scriitor? Acesta poate varia în funcție de o mulțime de factori: cunoștințele dvs., abilitatea dvs. de a negocia, clientul dvs. Clientul dvs. poate plăti rate diferite pentru același lucru. A avea un prieten cu care să vorbești despre asta este de ajutor. Dar, de asemenea, sfaturi de bază privind negocierea, sfaturi de bază privind gestionarea fluxului de numerar, toate aceste lucruri sunt interesante.

Este întotdeauna plăcut să ai mai mulți bani pentru că ai nevoie de ea ca pe o pernă financiară și este, de asemenea, interesantă, deoarece are legătură cu potențialul. Eu nu sunt obligat să câștig bani ca un marker al succesului, dar când sunteți freelancing este un risc, vă asumați o mulțime de responsabilitate, așa că am vrut să văd cât de bine am putea face. Nu-mi fac presiune pentru a-mi face o anumită sumă de bani pentru că vei face nebun să faci asta.

Iar când sunteți independent, apelați la clienții cărora doriți să lucrați și care au valoare în afara banilor. Învățați lucruri, vă place să le lucrați? Mă simt mai bine cu privire la munca pe care o fac acum și este un semn că mergeți în direcția cea bună. Știi cuvintele, nu toți banii sunt bani buni. Doar simt fericit cu privire la clientii pe care-i am si munca pe care o am este puternica si o metrica buna.

Vreau să câștig mai mult pentru a-mi ajuta părinții. Aceștia se luptă financiar acum și în timp ce sunt capabili să plătească facturile și să salveze un pic pentru pensionare, ar fi frumos să le poți susține, astfel încât să se poată bucura de viață puțin mai mult și să nu-și facă griji în privința banilor atat de mult.

Au un scop specific, semnificativ pentru finanțele voastre. Aceasta este tema principală a cărții mele, Obțineți bani. Când aveți un motiv solid pentru a fi mai bun cu bani, veți fi mult mai motivați să faceți mișcări financiare mai inteligente, indiferent dacă restabilește restaurantelets, negocierea sau lipirea unui plan bugetar sau de plată a datoriilor.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.