Masina de spalat rufele

02 oct. Ce masina de spalat ar trebui sa cumpar?

Cea mai buna masina de spalat aduce rezultate vizibile cu fiecare spalare si e capabila sa suporte sute de programe de spalare de-a lungul timpului. Sunt si foarte multe masini care dau gres la lucruri basic pentru un astfel de electrocasnic. Unele dintre ele nu spala sau nu clatesc bine, pe cand altele se strica mult mai devreme decat te-ai fi asteptat.

Bine-nteles ca e dificil sa iti dai seama care este cea mai buna masina de spalat cand ai in fata ta un numar atat de mare de cutii albe care arata exact la fel si par sa spuna aceleasi lucruri pe fisa de specificatii tehnice.

Cat ar trebui sa coste o masina de spalat decenta?

Nimeni nu vrea sa dea multi bani pe o masina de spalat cand stii ca poti folosi acei bani greu castigati pe ceva care sa-ti ofere mai multa satisfactie. Nu fi tentat sa iei decizia de a-ti lua o masina de spalat ieftina doar pentru a face economii, pentru ca aceasta tentatie te-ar putea conduce spre costuri mult mai mari de functionare si mentenanta.

Am si vesti bune pentru noi: nu e o regula sa dai multi bani pe masina de spalat. E suficient sa te informezi putin, sa cauti cu atentie sau sa citesti un ghid de achizitie.

Pot gasi o masina de spalat decenta la un pret mic?

Din ce stiu eu, fara vreo 1000 – 1200 de lei nu poti lua o masina de spalat buna, asta in functie de capacitatea de care ai nevoie. Daca speli zilnic si rufele murdare sunt tot mai multe, iti trebuie un model economic si cu clasa energetica buna.

Sa cumpar online sau sa merg in magazin?

Cumparaturile online sunt tot mai populare, am observat si diferente de pret in favoarea mediului online, avantajand cumparatorii. Parerea mea e ca aceleasi specificatii pe care le vezi pe net, le vezi si in magazin.

Daca n-ai mai cumparat masini de spalat pana acum si nici n-ai folosit-o foarte des pe cea deja detinuta, atunci ce functii trebuie sa aiba. Si chiar daca ai impresia ca stii ce e de urmarit la o masina de spalat, merita sa arunci o privire peste informatii pe care s-ar putea sa nu le fi vazut pana acum si astfel sa iti dai seama cat de mare poate fi impactul pretului unei masini de spalat asupra puterii de curatare.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.