30 iun. Ce o sa fac dupa ce nu o sa mai existe niciun caz de COVID 19 – III

Cina la restaurantul meu preferat.
Nu pot astepta pana nu voi mai putea merge din nou la restaurantul meu preferat. Nu este nebun sa spui asta ?! Cu doar cateva luni in urma, am plecat sa mancam cand dorim si acum nu este aceasta posibilitate. Sunt atat de multe lucruri pe care nu le voi vede din nou, dar cu siguranta!

Sa merg la coafor
Sa merg la coafor nu este tocmai ceva care imi place sa fac, dar am facut balayage la inceputul anului si ar fi trebuit sa fac ceva de intretinere a culorii pana acum. Din nou, nu sunt sigura cand se va intampla asta, dar da, chiar astept cu nerabdare sa imi fac parul.

Colotorie spre o destinatie noua.
Oricat de mult imi place sa calatoresc, nu sunt dornica sa urc intr-un avion in curand, ca sa fiu sincera. Poate abia anul viitor. Ori de cate ori voi putea sa faca cest lucru din nou, voi fi atat de fericita si recunoscatoare. Ceva pozitiv pe care il putem lua din aceasta situatie este un memento pentru a aprecia micile lucruri pe care le-am luat de la sine si nu pot sa va spun cat de recunoscator sunt pentru oportunitatea pe care o avem de a putea calatori in lume.

Iata o lista de locuri pe care mi-ar placea sa le vizitez:

Mallorca – din pacate, a trebuit sa anulam o calatorie in Mallorca in luna iunie, la care asteptam cu mare nerabdare si, sper, ca voi putea sa merg anul viitor;
Scotia si Islanda sunt doua tari pe care vreau sa le descopar;
New York, Positano (sau oriunde in Italia, ca sa fiu sincer) si Bali sunt de asemenea pe lista mea.
Oh, si sa merg intr-un parc Disney. Poate la Paris, pentru ca este cel mai apropiat. Niciodata n-am fost si mi-ar placea!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.