31 oct. Ce stil de pardoseala se potriveste gustului tau si casei tale?

Intrebari esentiale pentru alegerea pardoselii potrivite

Care este dimensiunea si forma camerei?

Este camera luminoasa sau mai intunecata, cu mai putine ferestre? Pardoselile din materiale usoare fac o camera sa se simta mai spatioasa si sa lumineze zonele mai intunecate ale acesteia., in timp ce materialele de dimensiuni medii pot adauga caldura unui spatiu. Comandati mostrele Floor Consulting si testati-le in camera in momente diferite ale zilei pentru a vedea cum arata iluminarea.

Ce materiale doriti sa folositi in camera respectiva?

Mocheta in 3 culoriPreferati aspectul lemnului, pietrei sau ceva diferit? Cand vine vorba de design-ul lemnului, stejarul este clasic, dar pentru ceva mai neobisnuit, arunca o privire la elm, hickory, ignea sau tigerwood.

Colectiile clasice cu pardoseli din piatra includ materialele clasice, cum ar fi marmura si calcarul, dar avem la dispozitie si cateva optiuni mai inovative.

Ce culori apar mai mult in decorul dvs. actual sau ce culori veti incorpora in spatiul nou proiectat?

Culorile naturale se potrivesc usor cu mobilierul si armaturile – in plus, desenele naturale vor pastra decorul proaspat si va vor actualiza mobilierul de-a lungul anilor. Jucati-va cu diferite culori ale peretilor si tonuri de podea pentru a afla care combinatii va plac cel mai bine pentru spatiul dvs.

Preferati scanduri din lemn gros sau din lemn? Placi de piatra dreptunghiulara mai mici sau mai mari?

Dimensiunea placilor utilizate pentru constructia podelelor poate fi folosita pentru a oferi diverse iluzii optice. De exemplu, liniile orizontale pot atrage ochii si pot crea un spatiu mai lung. Daca sunteti in cautarea unui artificiu care poate face un spatiu mic sa para mai mare, va sugeram sa mergeti pentru scanduri mai mari si mai largi, nu pe un design alcatuit din bucatele.

Doriti sa va personalizati podeaua cu benzi de design, frontiere sau alte caracteristici personalizate?

Prin utilizarea de benzi de design si de frontiere, puteti evidentia usor anumite caracteristici arhitecturale. Sau, va puteti face casa cu adevarat unica si originala.

Este podeaua destinata pentru o zona aglomerata in casa dvs., cum ar fi o bucatarie sau un hol?

Vor exista mici scurgeri de mancare si bauturi pe podea, cum ar fi intr-o bucatarie sau intr-o sala de mese? Apa si bule in baie? Daca ati raspuns da la oricare dintre aceste intrebari, aveti nevoie de o pardoseala speciala.

Ati vazut si ati atins produsele dvs. preferate pentru a vedea culorile si texturile de aproape?

Solicitati esantioane de pe site-urile de prezentare pentru a fi siguri de calitatea produselor. Vizualizati sectiunea de blog a site-urilor de profil sau jucati-va cu setarile tipice ale camerei, cu ajutorul instrumentelor disponibile in cataloagele de pardoseli pentru a va restrange preferintele.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.