Ce vreau sa fac dupa pandemie

07 iun. Ce vreau sa fac dupa incheierea pandemiei – I

In momentul de fata, am fost in carantina timp de 2 luni (!). Si intentionati sa o continuati mai mult timp, chiar daca Portugalia a inceput sa se deschida usor pentru ca a) acest lucru nu s-a terminat inca, b) trebuie sa ramanem acasa cat putem si c) ne va lua mult timp sa nu ne simti nerabdatori sa iesim din casa. Dar la fel ca multi dintre voi, febra de izolare a intrat si ma pot abtine sa ma odihnesc cu familia + prietenii, sa merg la magazinul alimentar fara anxietatea de a prinde virusul si sa calatoresc in primele locuri din lista mea.

Poate ca este prea curand sa incepi sa te gandesti la viata dupa carantina. Stim cu totii ca nu ne vom putea intoarce la normal imediat ce se termina blocarea, vor dura ceva timp pentru a reveni la ceea ce obisnuiam. De fapt, tot incercam sa aflam cum va fi viata inainte. Dar este bine sa va faceti zi de zi si sa aveti lucruri de asteptat, nu-i asa?

Intalnire cu familia si prietenii.

Locuiesc cu parintii, asa ca am norocul sa am compania lor chiar acum. Dar nu am reusit sa o imbratisez pe bunica mea timp de doua luni. Ne-a intampinat mereu in casa ei cu o imbratisare inainte de asta, dar, evident, nu am reusit sa facem asta de foarte mult timp. Mama sau cu mine si ii luam bunicii bacanii in fiecare saptamana, dar s-a transformat in Rapunzel – de fiecare data cand avem ceva pentru ea, arunca o franghie din apartamentul sau de la etajul doi, legam punga cu bacanii si apoi ea trafe. A fost ideea ei 😅

Asa ca va fi minunat sa fim din nou impreuna, fara teama de a fi infectati fara sa-l stim si sa ii transmitem virusul. La fel si cu prietenii. Va fi minunat sa ne intoarcem din nou impreuna si sa ne ocupam de cina.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.