15 aug. Congelați strugurii suculenti pentru a-i face din nou comestibili

Un strugure bun este suculent, dulce (cu o simplă atingere de tartă) și ferm. Odată ce un strugure începe să se îmbolnăvească, devine un strugure rău. De obicei, ii consumam si pe acestia, prin stoarcerea lor, dar manevra asta este mai puțin atrăgătoare în lunile de vară, mai ales când ii puteți consolida la congelator.

Acest sfat, care vine de la unul dintre cititorii nostri, are mult sens. Un strugure înghețat nu poate fi un strugure suculent și chiar un strugure prea dulce, prea dulce, devine comestibil odată ce îl înghețați (este practic un popsicle de dimensiuni mușcate). Scoateți strugurii de pe tulpină, spălați-i și uscați-i, apoi scoateți-i într-o punga de congelator și congelați-i peste noapte. Mâncați-i ca o gustare, folosiți-i pentru a răcori un vin năprasnic sau aruncați-i într-o Sangria.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.