Continua sau nu scandalul LGBTQ

27 mart. Continua sau nu scandalul LGBTQ?

HRC nu a răspuns la o cerere de comentarii cu privire la afirmațiile curente.

Centrul LGBT din Los Angeles, care a cerut, de asemenea, o investigație privind decesele de la domiciliul lui Buck, a refuzat, de asemenea, să comenteze.

Nu toate grupurile LGBTQ au rămas tăcute. Organizația politică LGBTQ, fondul Victoriei – care a aprobat ofertele lui Duran pentru funcții de cel puțin patru ori – a declarat că investigațiile actuale ar determina aprobarea sa în viitor a lui Duran. Elliot Imse, directorul principal al comunicațiilor din cadrul grupului, a declarat că toate acuzațiile de hărțuire sexuală trebuie luate în serios și investigate.

„Continuarea progreselor sexuale nedorite este inacceptabilă și ne așteptăm ca oricine – în special un funcționar public – să fie ținut la un standard mai înalt decât cel descris în rapoartele mass-media”, a spus Imse.

Grupul Democrat din Stonewall a luat un ton mai dur, acuzând Duran de folosirea culturii homosexuale pentru a justifica hărțuirea. Într-o declarație, grupul ia îndemnat să demisioneze.

„Dl. Raționalizarea lui Duran trivializează lupta de care el însuși a fost o parte importantă și ignoră durerea, suferința și sentimentul de trădare a oamenilor care au fost supuși comportamentului ofensiv de la oameni în poziții de putere pe care i-au admirat „, a spus organizația.

„Am constatat că există plângeri care trebuie luate în serios despre hărțuirea sexuală, dar nu toată expresia sexuală este hărțuire sexuală”, a spus el Splinter. El a menționat că una dintre acuzațiile de la ședința consiliului a venit de la un bărbat care sa plâns că Duran și-a urmărit prietenul pe Grindr.

Yolo Akili Robinson, directorul executiv al Black Emotional and Mental Health Collective, a numit conversația din West Hollywood o oportunitate de a aborda violența sexuală în spațiile homosexuale.

„Cultura masculină homosexuală nu trebuie să se ocupe complet de felul în care asaltul sexual și hărțuirea sunt considerate acceptabile în spațiile comunității noastre”, a declarat Robinson, a cărui organizare este finanțată în parte de Fundația #MeTooFund a Fundației pentru femei din New York. „Deseori, uităm că bărbații homosexuali sunt bărbați – și suntem socializați cu aceiași sexiști care se comportă cu comportamentele altora, care se manifestă prin comentariile nedorite, atingând și asaltându-se unii cu alții. Dar pentru că suntem bărbați, suntem doar „așteptați” să-i placă sau să scuzăm răul „.

Luni, membrii consiliilor – care includ bărbații homosexuali Heilman și John D’Amico – au votat să scutească privilegiile orașului Duran și să-i monitorizeze e-mailurile și întâlnirile.
Locuitorii au cerut consiliului divizat să-l cenzureze oficial pe Duran, reamintindu-i că au votat anul trecut pentru a elimina steaua președintelui Trump de la Hollywood Walk of Fame, datorită „tratamentului îngrijorător al femeilor”. Votul a fost simbolic, dat fiind că steaua nu este chiar și în West Hollywood.

Rezidentul Estevan Montemayor a spus că Duran fusese un prieten și mentor pentru el, dar asta nu era suficient.

„La sfârșitul zilei, trebuie să luăm în considerare acțiunile pe care le-am văzut cu toții, că unii dintre noi au fost destinatari, inclusiv mine,” a spus Montemayor. „Nu mi se pare imposibil să nu mergem înainte cu o cenzură de fel … Cred că avem nevoie de asta pentru a se vindeca”.

Mai târziu, un alt rezident a sărit de pe scaun și a alergat spre podium.

„Când aveți un coleg care a făcut ceva greșit, îl cenzurați!”, A spus el. „Fa-o acum!”

Într-un simbol al tăcerii relative a grupurilor LGBTQ pe această temă, Horvath – o femeie dreaptă – a făcut cele mai puternice comentarii despre Duran luni.

Ea a reamintit rezidenților de la West Hollywood că hărțuirea sexuală nu se limitează la infractori de sex masculin și victime de sex feminin. „Se aplică în toate aspectele culturii noastre, mai ales și include cultura LGBT”, a spus ea, adăugând: „Când vedem acest comportament să se întâmple cu oameni mai îndepărtați de noi, mai diferiți de noi și, probabil, dincolo de noi, a fost foarte ușor să chemi lucrurile. Când este mai aproape de casă cu oamenii pe care îi știm, este mult mai provocator și cred că cu care ne luptăm cu toții „.
În cele din urmă, consiliul a votat în unanimitate să-l sancționeze pe Duran. Grupul nu are puterea de a-l elimina.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.