Contureaza-ti propria rutina de make-up!

16 feb. Contureaza-ti propria rutina de make-up!

Arta machiajului nu este chiar atat de cizelata la inceputurile adolescentei. Multe femei isi achizitioneaza primele produse de machiaj chiar inainte de balul de liceu. De cele mai multe ori se rezuma la un creion dermatograf si o mascara. Poate, poate intervine si un ruj, dar si el intr-o nuanta neutra, pentru a nu iesi prea tare in evidenta.

Insa, cum nu toate femeile sunt norocoase sa aiba o piele perfecta, trebuie sa depuna eforturi notabile pentru a-si masca imperfectiunile, dar nimic nu este greu atunci cand YouTube-ul este plin de clipuri furnizate de cele mai populare vlogger-ite care isi impartasesc secretele unui selfie perfect. Totusi, Dar, gusturile femeilor in materie de make-up s-au cizaleta, iar acestea au invatat sa valorifice calitatea peste cantitate. Acum, rutina zilnica de machiaj are nu mai mult de trei pasi cu rujul ocazional din cand in cand. Dispune de produse populare si recomandate. Putin, dar bun.

Pasul unu: Sprancenele
Pentru machiajul sprancenelor se recomanda un fard pudra, ideal pentru a umple golurile prezente la nivelul sprancenelor. Fardul este compus din doua nuante diferite. Se foloseste nuanta mai deschisa in partea interioara, mai groasa a fruntii, adaugand o nuanta mai inchisa in zona exterioara. Sprancenele vor transforma complet aspectul fatei, facand-o sa arate mai bine.

Pasul al doilea: Ochii
Pasul al doilea prevede aplicarea unui corector pentru cearcane, pentru a estompa lipsa de somn care se vede cu ochiul liber. Este de preferat un ten radiant, lipsit de cearcane si nopti nedormite. Nu este sanatos, dar inainte de toate, nu este aspectuos. Asadar, aplicati un corector eficient in zona cearcanelor, si instant tenul vostru va capata o alta lumina!

Pasul al treilea: Genele
Alegeti o mascara eficienta si calitativa. Bagheta trebuie sa redea genele lungi, voluminoase fara aglomerari, adica fara a fi nevoie sa aplicati doua sau trei straturi. Acesta este de obicei ultimul pas al rutinei de zi cu zi.

Pasul al patrulea: Buzele
In afara de balsamul de buze, care este intotdeauna la indemana in geanta oricarei femei, la loc de cinste sta si rujul in nuanta preferata, mai ales la sfarsit de saptamana, atunci cand distractia abia incepe si trebuie sa aratam si sa ne simtim in forma. Rujul adauga acea nota distinctiva de stil, oferindu-ne sansa de a ne juca in voie cu diverse nuante, in functie de tinutele alese.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.