Cottage Cheese este cel mai bun mic dejun care nu necesita gatire!

11 dec. Cottage Cheese este cel mai bun mic dejun care nu necesita gatire!

Îmi place să încep ziua cu cottage cheese; este satioasa, suficient de neutra pentru a se combina delicios cu o varietate de legume și (cel mai important) este un fel rapid de a lua micul dejun. Un castron de brânză de vaci necesită același timp pentru a vă pregăti ca un castron de cereale, dar vă va menține mult mai mult timp senzatia de satietate. (De asemenea, daca o combinati cu o leguma, te simti virtuos.)

N-am înțeles niciodată ura fata de brânză de vaci – bănuiesc că e legată de ura de maioneză. Noul meu mic dejun preferat urmează un șablon simplu de brânză de vaci + fructe sau legume + condimente. Ea este adaptabilă fiecărui capriciu și dispoziție, chiar și celor mai stricte dispoziții, care sunt întotdeauna dimineața. Este, de asemenea, un liant excelent pentru legumele prăjite de seara trecută sau un cocktail de fructe pe care ați uitat să-l împachetați în prânzul copilului dumneavoastră. Unele alte posibile mic dejunuri cu brânză rapidă includ:

  • Morcovi prăjiți rămași + praf de curry
  • Conserve de piersici + scorțișoară
  • Pineapple + nucsoara
  • Gem de căpșună + zmeură de lamaie
  • Fistic + miere

După cum puteți vedea, branzica se adapteaza extrem de bine atât cu dulce, cat si cu sarat. Singura mea prudență: Nu obțineți un conținut scăzut sau lipsit de grăsimi, deoarece aceștia pot avea un gust sec și nu sunt nici pe departe satisfăcătoare. La urma urmei, obiectivul este să vă începeți ziua cu o notă de satisfacție.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.