boxa portabila

10 nov. Cum alegi o boxa portabila buna in 2017

Boxele portabile sunt probabil printre cele mai cunoscute gadgeturi muzicale. Din cauza faptului ca sunt foarte usor de transportat oriunde si ofera o multitudine de alte functii, oamenii iubesc sa le foloseasca. Pretul unei boxe este unul foarte accesibil si le poti gasi in foarte multe magazine, atat virtuale cat si fizice.

Mi-am cumparat si eu de curand o boxa, un JBL GO. Mi s-a parut interesant modul in care acest site prezinta informatiile, au un ghid interactiv care parca vine din partea unui prieten care te ajuta sa-ti cumperi ceva.

Ce caracteristici conteaza in alegerea boxei portabile?

Conectivitatea reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte. Trebuie sa-ti gasesti o boxa care sa aiba cel putin unul dintre cele mai cunoscute standarde de conectivitate, preferabil Bluetooth sau Wi-Fi, dar si NFC sau conectare prin jack. Acestea ar fi modurile prin care poti conecta boxa la un smartphone sau o tableta.

Bluetoothul cred ca este unul dintre cele mai practice moduri de a te conecta wireless, din moment ce aproape orice gadget(telefon, tableta, player, etc.) are Bluetooth. Wi-Fi-ul se regaseste mai nou in anumite boxe portabile considerate premium, deoarece prin Wi-Fi poti asculta muzica direct din mediul online.

Calitatea sunetului reprezinta o alta caracteristica de interes pentru noi. Degeaba ai o boxa portabila daca sunetul produs nu este de calitate, muzica nu se va auzi asa cum iti doresti si satisfactia de a asculta muzica la acest device scade. Calitatea sunetului poate influenta si intensitatea sonora.

La nivel de portabilitate, e clar ca oamenii cauta o astfel de boxa pentru a o lua cu ei oriunde, deci dispozitivul trebuie sa fie ultraportabil. Altfel spus, iti trebuie o boxa mica, nu foarte grea si de inalta calitate.

De asemenea, daca iti place sa calatoresti foarte mult sau iei boxa cu tine in locuri precum o piscina, ai vrea sa fie rezistenta la apa, iar multe dintre ele chiar sunt. Autonomia bateriei este un ultim considerent personal. Ideal ar fi ca boxa sa ma tina cel putin 8 – 10 ore.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.