Cum depasiti sentimentul jenant de a fi singur printre cuplurile de prieteni?

05 mai Cum depasiti sentimentul jenant de a fi singur printre cuplurile de prieteni?

Millennialii, ca grup, asteapta mai mult sa se casatoreasca, pentru o lunga lista de motive, iar in 2017 datele recensamantului au constatat ca varsta medie a femeilor la prima casatorie a fost de 27,4 (barbatii au fost 29,5). cu o varsta de 3,4 ani mai in varsta decat in 1990 si cu 5,4 ani mai in varsta decat in 1980. Asta e doar media, bineinteles – oamenii tanjesc mult mai tineri si mult mai in varsta decat asta.

Acordati-va timp sa va vedeti cu prietenii cuplati
S-ar putea sa aveti probleme cu gasirea timpului pentru a va petrece impreuna cu prietenii care au relatii. Responsabilitatile adulte te impiedica sa iti vezi prietenii pe cat de des doriti, dar cand trebuie sa concurezi cu un partener (sau, mai rau, cu copiii) este aproape imposibil. Cercetarile arata ca atunci cand cuplurile se muta impreuna sau se casatoresc, partenerii se izoleaza de grup. Asta inseamna sa petreci mai putin timp cu prietenii.

Incercati lucruri noi pe cont propriu
Cand prietenii dvs. incep sa-si salveze timpul liber pentru partenerii lor, este mult mai greu sa gasesti un plus pentru activitatile pe care le-ai facut impreuna, cum ar fi participarea la cursuri, mergand la filme sau petreceri. S-ar putea sa fiti tentat sa ramaneti acasa daca nu gasiti un prieten dispus sa iasa in oras, dar de fapt, aceasta este o mare oportunitate prin care o puteti explora lucrurile pe care vreti sa le faceti cu adevarat fara a trebui sa ingrijorati pe altcineva.

Spune prietenilor cum te simti
Mandria ar putea sa te impiedice sa-ti lasi prietenii sa stie ca esti lasat in urma, dar intr-adevar, nu-i nimic in neregula cu a le confesa. Cand suntem ultima persoana dintr-un grup de prieteni care ramane singura, este ca si cum toata lumea din familie nu mai este acolo. Cand esti singurul care e diferit, te face sa simti ca nu apartii grupului. Nu sunteti parte a familiei.

Si daca nu vreti sa va cuplati, tot este bine
Unora dintre oameni le place atat de mult singuratatea, ca nu se grabesc sa cunoasca alta persoana. Unii oameni prefera sa fie singuri si isi doresc sa petreaca timp singuri si poate trai si singuri. Daca esti si tu, nu ai de ce sa te temi. Veti savura singuratatea si nu veti avea nevoie de instructiuni despre cum sa faceti asta.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.