Bani

08 iun. Cum ne ferim de problemele financiare?

Pasul IV (solutia salvatoare)

Te-ai mai calmat. Cauti idei. A venit Farmageddonul? Hmmm, hai ca nu suna rau! Gata, inapoi la ferma, ca porcu si gaina produc dividende mai sigure si mult mai gustoase. Plus ca nu dau faliment decat daca uiti sa le hranesti. Si nu uiti, ca au un sistem de avertzare sonora incorporat (stiinta face minuni in ziua de azi. Stiai ca vaca face exact ca soneria de mobil pe care si-a ales-o soacra-ta?).

Singura problema ar fi cu altii mai crizati decat tine, care au trecut deja la faza de Furtogeddon. Iei un sistem antifurt tip Caine, ca are si sistem de avertizare (H.A.M.) si sistem de protectie (C.R.A.N.T.Z.) incluse by default. Mai adaugi si o BCS (Bata de Cioban Sadea include mai multe coduri de avertizare: codul POK, codul TROSC si codul lui DaVinci, DaIoane sau DaVasile, in functie de cine e prin preajma).

Nu uita: daca e noapte si vezi ca-ti plutesc gainile prin curte, aplica formula de exorcizare: Lasa-le jos, tigane, ca-ti rup picioarele!
Pasul V (pace si prietenie)

Tu trimiti un porumbel calator cu un SMS pentru o gagica din satul vecin. Initial vorbeati via mail attachments, dar ai decis s-o lasi balta cand ultima caramida cu mesaj i-a spart, geamul, cana cu lapte si doi dinti din fata, ca taman atunci bea din cana. La naiba, canile din coaja de brad nu cresc in copaci! Costa multi bani. Stai putin, ce-s aia bani?

Pasul VI (the grand finale)

Incepe al III-lea Razboi Mondial. Americanii au in dotare pietre de ultima generatie (chifle McDonalds uitate la soare vreo juma de ora), rusii ameninta cu bete si escadrilele de paduchi lati de la Katiusa.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.