Cum să aplicati o crema cu SPF copilului fără sa acesta sa se impotriveasca

05 mai Cum să aplicati o crema cu SPF copilului fără sa acesta sa se impotriveasca

Vara este chiar la colț, ceea ce înseamnă plimbări cu bicicleta, timp petrecut la piscină, excursii la plajă și o mulțime de batai de cap cu privire la aplicarea de protecție solară. Este puțin probabil ca cei mici să iubească vreodată procesul. Dar, dacă dispui de un plan, ai putea să faci totul puțin mai suportabil pentru toată lumea.

Prinde-i atunci când nu pot scăpa

Una dintre cele mai bune momente pentru a aplica o crema cu SPF unui copil este atunci când este prins în scaunul auto sau cărucior. Poate să se plângă, dar nu se îndepărtează de dispozitiv. Ca un bonus suplimentar, dacă aplicați agentul de protecție solară înainte de a pleca pentru destinația dvs., acesta oferă un pic de timp suplimentar pentru ca acesta să poată fi absorbit în piele înainte de a ieși la soare.

Incercati numaratoarea inversă

Mai ales când aplicați loțiune pe față, copiii doresc cu adevărat să știe când se va termina tortura. Lăsați-i să numere de la 15 astfel încât să poată simți progresul. De asemenea, puteți alege o melodie preferată pe care o puteți cânta împreună o dată sau de două ori în timp ce aplicați protecția solară; odată ce cântecul s-a terminat, crema va fi si ea aplicata.

Prosteste-te

Un părinte scrie in blog-ul sau că isi încurajează copiii sa intreprinda diverse activitati banale gratie fețelor prostești. Cei mici se prind in joc si vor uita ca ceea ce fac este, de fapt, ceva ce nu le facea placere.

Lăsați-i să ajute

Copiii urăsc protecția solară, dar le place să fie de ajutor, așa că încercați să găsiți o modalitate de a-i implica în proces. Câțiva membri ai Grupului Offspring Facebook Parenting au descoperit metode de a „ajuta” care lucrează in cazul copiii lor. „Întotdeauna i-am lăsat să-și dea cu crema propriile mâini sau burtă în timp ce eu fac restul”, spune Melissa. „Apoi repet ceea ce au făcut pentru a asigura o acoperire adecvată. ”

În mod similar, Nikki folosește ceea ce mă voi referi acum la metoda punctelor: Am pus puncte pe fiica mea și apoi am lăsat-o sa le uneasca. Ii place la nebunie sa deseneze si cu aceasta ocazie s-a distrat copios.

Faceți-o parte din rutină

Membru al grupului, Lauren declară că a făcut o aplicare a protecției solare ca parte a procesului general de „pregătire pentru a ieși la soare”. Înainte de a se juca afară, toată lumea trebuie să se dea cu protecție solară.

De asemenea, trebuie să planificați să coincideți cu reaplicarea cu pauze naturale în joc, cum ar fi pentru gustări, prânz sau pauze de baie. În felul acesta, nu ii scoateți din modul „distracție” și protecția solară are câteva minute în plus la dispozitie pentru a se absorbi înainte ca cei mici sa se intoarca la soare.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.