Cum sa devii un exemplu pentru cei din jur

17 apr. Cum sa devii un exemplu pentru cei din jur

Facem adesea pe lupii moralisti, fara sa ne aratam adevarata fata. Poate fara intentie, dar ceea ce facem zi de zi nu are de-a face cu imaginea pe care o afisam. Ne culcam tarziu, ne trezim obositi, amanam efectuarea sarcinilor si dupa ne vaitam ca suntem stresati. Iata ce ar trebui sa faci pentru a fi fresh si gata de orice task in ziua urmatoare:

Alegeti-va tinuta
Acest lucru trebuie fiecare efectuat in fiecare zi a saptamanii. Planificarea a ceea ce veti purta in saptamana viitoare sau doar in ziua urmatoare va va economisi mult timp si va va scapa de griji dimineata. In plus, poti sa spui „da” acelor minute suplimentare in pat!

Faceti tratamentele de infrumusetare din timp
Acest lucru poate varia de la aplicarea unei masti de fata si pana la manichiura. Bucurati-va de cartea dvs. preferata in lumina soarelui sau pur si simplu asezati-va pe canapea, pentru a va bucura de spectacolul dvs. preferat de televiziune. Acordand timp relaxarii va va ajuta sa va simtiti energizati pentru saptamana viitoare.

Du-te devreme la culcare
Opriti-va aparatele electronice si relaxati-va cu o carte buna. Este important sa aveti o noapte buna de somn, astfel incat sa aveti suficienta energie pentru a aborda saptamana viitoare. Cititul inainte de culcare este foarte relaxant.

Vrei sa creezi un obicei nou, dar, ca un perfectionist si un procrastinator, intotdeauna te lupti sa ramai la el? Bucurati-va de obiceiuri sanatoase si obisnuiti-va sa urmati un program zi de zi!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.