Cum să faci mai mulți bani în 2019 Interviuri II

12 feb. Cum să faci mai mulți bani în 2019: Interviuri II

„Încercați să vă gândiți la ea ca la un joc mai degrabă decât ca parte a identității voastre”.

Și, practic, în ultimele șase luni am avut și alți doi șefi. Le administrez programele … deci, cu volumul de lucru crescut, am învățat trucuri mici de programare, pentru a-mi salva ceva timp. Acele feluri de lucruri deja, mi-am arătat colegii mei și șeful meu este impresionat. Deci, sper să spun, vin timp de revizuire, că îmi asum mai multe responsabilități, că fac lucrurile mai eficiente, cred că merit acest lucru și asta din cauza asta.

Există o cale specifică de care sunteți interesat?

Vreau să mă implic mai mult în animație … Nu vreau să fiu un ilustrator, vreau să fiu în producție. Îmi place slujba în care mă aflu acum, nu este un rol creativ, dar cred că abilitățile pe care le învăț aici îmi vor ajuta într-un rol creativ. Îmi place echipa aici și îmi place siguranța relativă.

Când am absolvit colegiul, am lucrat la o lansare media digitală. Avea o finanțare și orele erau lungi, dar a devenit foarte rapid și sa prăbușit foarte repede, așa că am sărit de la locul de muncă la locul de muncă până când am ajuns aici. Aici îmi plac orele, șefii, colegii mei – este un echilibru mai bun între viața profesională și viața, pe lângă faptul că am câștigat mai mulți bani decât am avut în rolurile anterioare.

Ei oferă bonusuri practic o dată pe an. Am primit un bonus de 3.000 $ anul trecut și majoritatea au venit în 401. Nu mă aștept, chiar dacă mi-am atins toate obiectivele, nu mă aștept la o majorare în acest an pentru a depăși suma pre-aprobată pentru ceea ce pot obține administratorii.

De ce vrei să câștigi mai mult?

Aș dormi mai bine noaptea, știind că nu trebuie să încep să vând lucruri sau să-mi sun părinții … Sunt binecuvântat să am părinți care sunt foarte dispuși să ajute, dar poate că e vorba de o mândrie. Chiar nu vreau să fiu într-o situație în care să mă certe pentru că nu sunt responsabil.

Mă gândesc, de asemenea, pe termen lung, ca o căsătorie, copii, o casă, un gard de pichet. Cred că va arăta puțin diferit în sudul Californiei, nu cred că vom avea o casă pe care o puteți avea în Midwest, dar având o rezervă de numerar, asta mă gândesc când mă uit peste finanțele mele.

Cât de des te gândești la finanțele tale?

În programul meu, fiind un asistent, îmi organizez foarte bine programul meu foarte mult. Pe hârtie, este ca la fiecare două săptămâni, atunci când primesc un salariu, mă uit la bugetul meu și fac ajustări. După cum am cumpărat o mașină și după sărbători, mă uit în fiecare zi și mă întreb ce pot să fac, cum pot să scriu, cum ar fi o factură de telefon sau ceva de genul ăsta.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.