Cum să faci mai mulți bani în 2019 Interviuri

06 feb. Cum să faci mai mulți bani în 2019: Interviuri

Niciunul dintre noi nu are destui bani. Ne concentrăm adesea asupra maximizării banilor: alinierea investițiilor sau utilizarea unor noi hack-uri de economii. Dar ce faci când trebuie doar să faci mai mult?

Am vorbit cu cinci persoane pentru a obține un punct de vedere despre modul în care oamenii din întreaga țară intenționează să-și mărească veniturile. Ne retragem clișeul, sfaturile vagi pe care le-ați găsi în mod obișnuit în articolele de finanțare personală – lansați un magazin Etsy etc. – care este relevant doar pentru o mână de oameni.

Aceste interviuri au fost condensate și ușor de editat pentru claritate.

„Cred că am luat decizia de a-mi face ordine in finante”.

Locuri de muncă și venit: lucrez în sectorul nonprofit și sunt specialist în date. Salariul meu este chiar sub 2.000 lei lunar.

Cât de mult din veniturile dvs. lunare merg catre facturi? Chiria și facturile ocupă în jur de 50-60% din salariul meu în fiecare lună, inclusiv împrumuturile.

Aveți un scop specific de bani chiar acum?

Scopul meu acum este să îmi plătesc împrumuturile cât mai curând posibil. Vreau să-mi construiesc economiile puțin mai mult înainte de a aborda cu adevărat acest lucru, dar acesta este obiectivul principal.

Care este planul dvs. de a face mai mulți bani în acest an?

Mi-am căutat de lucru din septembrie, deci în mod ideal scopul meu este să-mi măresc salariul. Dar nu am avut succes in ultimele luni, asa ca am primit un job suplimentar part-time, voi lucra cateva nopti pe saptamana intr-o slujba de receptie. Voi pune toate veniturile din acel loc de muncă spre împrumuturile mele pentru studenți și eu încă mai caut un alt loc de muncă.

Nu e prima oară când am făcut asta, cred că tocmai m-am obișnuit să fiu foarte ocupat, fie că eram școală, aveam un loc de muncă suplimentar cu fracțiune de normă, fie că am stat pe la prietenii mei. Noaptea în care aș ieși în mod normal, voi lucra, așa că voi economisi bani în felul ăsta, dar mi-am spus prietenilor mei cum situația mea a fost directă, cum ar fi: „Nu voi fi „Atitudinea mea este să fiu transparent cu prietenii mei despre asta.

De ce vrei să câștigi mai mult?

Nu știu dacă este doar pentru că a fost făcută școala, deci este mai finală, dar vreau să-mi iau mai serios finanțele. Nu am trăit lunar, dar nu am fost foarte strictă cu mine … Odată ce am văzut împrumuturile totale, a fost o simplă experiență, dar, în general, am renunțat la obținerea ordinii mele financiare.

Probabil că nu am avut economii până acum aproape doi ani, lucrez doar la salariu. Acum am un mic cuib de ou, așa că lucrez la încercarea de a mări asta. Am un buget nou pentru anul 2019 pe care l-am înființat și încerc să salvez mai mult.

Ai vrea sa ne dai niste sfaturi legate de bani?

Am trait in stres financiar si nu este foarte sanatos, nu ma simt minunat, asa ca atunci cand cumpar ceva incerc sa gandesc: „Va merita asta? Va merita stresul, acea senzație neliniștită în stomac? „Am această întrebare în spate în mintea mea”.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.