Cum sa incepeti un blog in 4 pasi simpli

05 mart. Cum sa incepeti un blog in 5 pasi simpli

A face bani nu ar trebui sa fie motivul principal pentru a incepe un blog. Daca va asteptati ca blogging-ul va va aduce tone de bani in prima luna, veti fi dezamagiti. In timp ce unii bloggeri cunoscuti fac un venit cu norma intreaga din blogurile lor – si cred ca puteti face si asta! -, le-a luat mult timp, munca grea si dedicarea pentru a ajunge acolo unde sunt acum. Deci, daca nu sunteti pasionat de blogging, va fi o provocare suplimentara pentru a continua sa lucrati atunci cand incepeti si multi oameni nu va citesc inca blogul.

Alegeti un domeniu si o gazduire
O gazda, stocheaza toate fisierele blogului tau. Exista o multime de variante din care puteti alege, dar este recomandat ca este serviciul de gazduire sa fie domeniu gratuit cu planul de gazduire. De asemenea, nu va trebui sa platiti pentru WordPress.org.

Alegeti un nume de domeniu
Alegerea numelui blogului dvs. este unul dintre cele mai importante lucruri – si probabil unul dintre cele mai grele, de asemenea. Odata ce ati dat numele, acum este momentul sa cumperati un domeniu de gazduire. Daca inca nu sunteti sigur de ceea ce este un nume de domeniu, in loc de a avea yourblogsnamehere.wordpress.com, aveti o scurta adresa URL – yourblogsnamehere.com. Acum este momentul sa completati detaliile pentru a finaliza inregistrarea.

Instalati WordPress
Acum, ca aveti domeniu si gazduire, este timpul sa instalati WordPress. Din fericire, o puteti face usor si rapid. Asteptati instalarea pentru a termina. Cand este gata, se va afisa o caseta de Afisare a acreditarilor – salvati-le pe cele pe care le veti avea nevoie pentru a va conecta la site-ul dvs.

Gasiti o tema
Acum ca sunteti pregatiti, este timpul sa faceti ca acesta sa arate minunat! Este recomandat sa investiti intr-una platita, daca intr-adevar doriti sa-l transformati intr-un blog cu potential de afiliere. Aspectul blogului tau face o mare diferenta atunci cand vine vorba de captarea atentiei oamenilor si de a-i face sa ramana pentru o vreme! Dar nu va faceti griji, puteti gasi acum sabloane destul de ieftine incepand de la cateva zeci de lei.

Publicati prima postare in blog
Acum, ca aveti un blog, este timpul sa publicati prima dvs. postare pe blog. Nu trebuie sa fie perfecta, ci doar sa scrieti despre ceva ce va place. De asemenea, exista multe sfaturi despre gasirea unei nise. In cele din urma, veti afla ce este mai bine pentru dvs.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.