Cum sa iti pastrezi bucataria indestulata in orice moment

25 aug. Cum sa iti pastrezi bucataria indestulata in orice moment

M-am bucurat intotdeauna de oaspeti, chiar si de cei neasteptati. Chiar imi place sa mananc cu oameni noi, dar nu e intotdeauna timp sa gatesti. Ca atare, am un arsenal de gustari delicioase si bauturi pe care imi place sa le pastrez in bucatarie, doar in cazul in care cineva flamand (sau insetat) apare.

Care dintre alimentele tale preferate vin in cutii?

Alcool

Unele beri ieftine, impreuna cu o sticla de rosu si o sticla de alb ar trebui sa acopere majoritatea oaspetilor tai neasteptate. Daca un singur litru si jumatate de vin nu este suficient, luati in considerare intinderea rosie in continuare, amestecand-o cu Coca-Cola sau Cheerwine pentru a face kalitmotxos. De asemenea, imi place sa tin o sticla de amaro la indemana in orice moment, pentru a servi rapid „ceva si sucuri” sau digestive de stomac.

Peste la conserva

Pestele din cutii are un moment, ceea ce este fantastic, pentru ca este foarte aromat, necesita foarte putin pregatiri si poate trai in cabinetul tau pregatit sa mearga la un moment dat – practic pentru totdeauna. Sare, pestele marinat inot in ulei bun are nevoie de putin mai mult decat paine cruda si muraturi pentru a se simti special, iar bidoanele sunt doar atat de dragute.

Daca doriti sa mergeti chiar si mai ieftin, pastrati cutii de somon in jurul valorii. Nu numai ca pot fi amestecate cu crema fraiche pentru o raspandire delicioasa, ci trebuie amestecate doar cu un ou, ceapa si putina faina care trebuie transformate in crochete delicioase.

Biscuitii

Imi plac saratelele si le tin mereu la indemana, dar pastrez si o cutie de biscuiti de apa de la Carr si de chiftele de legume si de legume ale comerciantului Joe, care se cupleaza chiar cu cele mai asertive branzeturi, structura sarata pentru tariful mai credibil. Chipsurile de cartofi nu sunt niciodata o idee proasta, si functioneaza surprinzator de bine cu brie.

Smantana (sau, mai bine, labneh)

Vorbind despre lucrurile cremoase, nu doare niciodata sa aiba o baza de baie in frigider. Labneh – o crema de yogurt care se afla undeva intre branza de smantana si smantana – are nevoie doar de o pulverizare de ulei de masline bun si o sare de fulgi sa straluceasca, iar smantana devine repede imbibata atunci cand este amestecata cu fiecare ceapa verde.

Masline si castraveciori

Pastrati un borcan de fiecare in dulap. Pentru masline, imi place un amestec pe care il pot imbraca cu niste fulgi de ardei rosu si cu miros de citrice, dar miezurile mele de divertisment preferate sunt cornichoanele lui Trader Joe, care impacheteaza cel mai acru pumn.

Uleiul de masline si un amestec bun de condimente

Se toarna ulei de masline extra virgin intr-un ramekin. Grind in unele condimente italiene (acest macinator este bun) si serviti cu bucati de paine bine rupte. Terminat.

Floricele de porumb

Toti iubesc sa manance popcorn, iar acest popcorn este cel mai cranc. Imi place sa fac un lot mare, apoi am pus in niste castroane mici sau pungi mici si le ofer spre degustare!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.