Cum sa iti traiesti viata, potrivit lui Anthony Bourdain

14 iun. Cum sa iti traiesti viata, potrivit lui Anthony Bourdain

Anthony Bourdain, care a murit la varsta de 61 de ani, ne-a oferit o intelepciune indrazneata cu privire la cum sa facem un burger mai bun, cum sa gasim mancare buna in aeroporturi si de ce este bine sa comandati peste in zilele de luni. Dar mai presus de toate, omul ne-a invatat cum sa traim. Iata ce am invatat de la bucatarul Bourdain despre cum sa trecem prin aceasta lume, indiferent de contextul unic si glorios in care ne-am afla:
Aratati la timp.

„Intotdeauna sa fie la timp. Este o simpla demonstratie a disciplinei, a obiceiurilor de lucru bune si, cel mai important, a respectului fata de alte persoane. Ca angajat, a fost o expresie extrem de importanta de respect si, in calitate de angajator, am ajuns rapid sa inteleg ca exista doua tipuri de oameni in aceasta lume: exista tipul de oameni care vor trai pana la ceea ce au spus aveau de gand sa faca ieri, si apoi sunt oameni plini de rahat. Si asta e tot ce trebuie sa stiti. Daca nu va puteti deranja sa apara, de ce ar trebui sa apara cineva? Este doar sfarsitul lumii nenorocite. „(Men’s Journal)

Fii sigur de nimic.
„Cu cativa ani in urma, am primit cuvintele” Sunt sigur de nimic „tatuat pe bratul meu. Este ceea ce face sa calatoresti ceea ce este, o curba nesfarsita de invatare, bucuria de a fi gresita, de a fi confuz „(Anthony Bourdain Parts Unknown).

Dansul sensibil.
„Cine, la urma urmei, vrea o relatie sensibila? Ar putea urma atunci ca nu ar trebui sa aspiram sa traim intotdeauna prin alegeri sensibile? Ca ceea ce este bun pentru noi pe termen scurt nu este intotdeauna cel mai bun mod? Pentru a trai mereu prin ceea ce se intampla acum in fata fetelor noastre si imperativele de a tine lucrurile sa mearga fara probleme pentru mine si pentru a mea, pentru o afacere buna, fara probleme – acesta este genul de mentalitate a comerciantului care a adus lumea intr-o gramada de rahat inapoi in zi. „(Piese Unknown, Medium)

Fiti dispusi sa va poticniti.
„Sunt un mare credincios in aripa. Sunt un mare credincios ca nu veti gasi niciodata o experienta perfecta de calatorie in oras sau o masa perfecta, fara o dorinta constanta de a trai una rea. Permiterea accidentului fericit sa se intample este ceea ce o multime de itinerarii de vacanta dor, cred, si eu intotdeauna incearca sa impinga oamenii pentru a permite aceste lucruri sa se intample, mai degraba decat sa ramanem la un anumit itinerariu.

Recunoasteti-va slabiciunile.
„Sunt un mare credincios in impuls. Ca ex-abuzator de droguri, nu sunt o persoana care ar trebui sa aiba intreruperi placute. Inactivitate, timp de reflectie – acestea nu sunt bune pentru mine. Lucrez foarte mult, fac multe lucruri diferite, dar cred ca intr-un fel sunt supracompensat pentru cunoasterea interioara, ascunsa ca undeva adanc in mine exista un hippie lenes care asteapta sa iasa, ca daca imi dau ocazia , Ma asezam pe canapea, porniam Timpul de Aventura sau The Simpsons, fumam o articulatie si stateam acolo in urmatoarele sase luni. Daca merg la munca, voi face lucruri. Eu tin la ei. „(Fast Company)

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.