Cum sa mananci ajungi sa mananci mai putina carne - II

10 mart. Cum sa mananci ajungi sa mananci mai putina carne – II

Pune-ti intrebarile grele
OK, am mintit putin – mai sunt cateva intrebari inainte de raspunsuri . Schimbarile mari ale stilului de viata ar trebui sa fie un motiv de reflectie, dar daca ideea de a manca mai putina carne te face inca inconfortabil, iti datorezi sa te intrebi de ce.

Care sunt dezavantajele? Ei bine, vei manca mai putina carne. Cam asta e tot. Carnea va exista in continuare, desigur, dar de cele mai multe ori vei manca doar alte lucruri. Este intr-adevar un dealbreaker pentru tine? Daca da, de ce? Puteti obtine proteine ​​si grasimi de la un milion de alimente – trebuie sa aveti carne? Odata ce v-ati gandit putin la asta, veti gasi motivele dvs. personale sau s – ar putea sa va dati seama ca nu aveti deloc nevoie de carne , sau cel putin nu tot timpul.

Faceti putina brainstorming
Cel mai simplu mod de a manca mai putina carne este sa mananci mai mult din orice altceva . Un prim pas bun este sa va asezati si sa faceti o lista a alimentelor fara carne pe care le iubiti deja. Nu va fie teama sa luati aceasta sarcina extrem de literal: Chiar si o lista cu 10 legume care va plac este valoroasa si va va usura planificarea meselor.

Lista dvs. nu ar trebui sa includa alimente care ar putea fi fara carne, cu inlocuitori potriviti. Cantitatile cunoscute sunt vanatul echitabil – cum ar fi galustele dvs. preferate de legume congelate sau un burger vegan grozav de la un pub local – dar nu contati pe carne falsa pentru a salva ziua, mai ales daca nu ati avut-o niciodata.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.