Cum să nu mai uiti nimic in camera de hotel

05 iul. Cum să nu (mai) uiti nimic in camera de hotel

În 2018, Travelodge, un lanț hotelier din Marea Britanie, a pus la punct o listă cu cele mai ciudate lucruri pe care călătorii le-au lăsat în camerele lor – care includ trei pestisori aurii, un camion întreg de înghețată și două pisici persane. În această săptămână, USA Today a oferit câteva sfaturi despre cum să verificați camera de hotel fără să uitați vreunul dintre lucrurile importante (sau animalele de companie). Dacă sunteti genul de persoana uituca, este important să vă organizați lucrurile pe calea cea bună și să vă pregătiți mementouri înainte de a pleca.

Nu-ți strange lucrurile

Dacă sunteți un călător care are tendința să despacheteze de îndată ce ajunge in camera de hotel, poate doriți să reconsiderați cum vă despachetați bagajele. USA Today relateaza ca cele mai multe lucruri uitate la hotel tind să fie cele care sunt ascunse (cum ar fi sub paturi sau în dulapuri și sertare); în schimb, el sugerează să lase lucruri în spații vizibile, ca și pe blaturi, astfel încât să nu părăsiți camera fără ele.

Am tendința de a desemna zone specifice pentru posesiuni, cum ar fi un scaun special sau un blat, mai degrabă decât să se întindă în cameră. În mod ideal, veți dori să păstrați în mod constant aceste lucruri în același loc de fiecare dată. Dacă este o călătorie scurtă, deseori voi alege să nu despachetez dacă vreau să mă asigur că nu voi uita nimic sau voi returna anumite obiecte de-a lungul călătoriei.

Verificați lista de ambalare

Poate că cel mai simplu mod de a vă asigura că nu veți uita nimic înainte de a pleca dintr-o cameră de hotel este să veniți cu o listă cu lucrurile pe care nu le puteți uita absolut deloc sau să vă raportati la lista pe care o aveți deja.

Deși există aplicații mai avansate de preluare a notelor, folosesc aplicația Notes de pe iPhone pentru a scrie o listă cu lucrurile din bagaj și așeza un asterisk lângă elementele pe care nu pot să le las fără sau chiar să uit foarte bine.

Lăsați un pantof în seif

Iată un alt sfat pe care l-am scris mai devreme: Dacă lăsați un pașaport sau alte obiecte de valoare într-un hotel în siguranță, împachetați un pantof împreună cu acesta, după cum recomandă un ofițer de zbor de la British Airways. Ideea este că dacă lăsați un pantof cu obiectele de valoare, nu veți părăsi camera fără el, dacă nu sunteți obișnuiți să fiți desculți în public. Acest lucru se întâmplă pentru orice altă necesitate zilnică pe care nu o puteți lăsa fără acasă, ca o pereche de căști.

Alt sfat este sa fotografiați articolele în siguranță utilizând telefonul (și să trimiteți fotografia ca atașament la e-mailul dvs., dacă vă verificați căsuța de e-mail).

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.