Cum sa obtineti un antrenament bun intr-o sala de gimnastica hoteliera

06 nov. Cum sa obtineti un antrenament bun intr-o sala de gimnastica hoteliera

Unele hoteluri se straduiesc mai mult decat altele, dar nici un „centru de fitness” al hotelului nu se potriveste cu o sala de gimnastica complet echipata. Ai banda de alergare, elipticul tau si, de obicei, cateva gantere. Orice dincolo de asta este un bonus rar. Iata cum puteti obtine un antrenament decent.

Cunoaste-ti optiunile

Este posibil sa nu fiti blocati de centrul de fitness. Intrebati despre o piscina, luati in considerare ruleaza pe strazile locale, si asigurati-va ca pentru a verifica daca hotelul are orice se ocupa cu sali de sport, uneori, reale invecinate oaspetii beneficiaza de o reducere sau un permis de libera trecere.

Daca va plac benzile de alergare, probabil ca ati incetat deja sa cititi. Deci, pentru ceilalti, exista doua modalitati prin care puteti petrece o jumatate de ora pe o masina cardio fara a va pierde mintea. Unul este sa va lasati mintea sa mearga in alta parte. Urmariti un film pe telefon sau, mai bine, un comprimat. Incercati sa uitati ca sunteti pe o masina eliptica si nu pe o canapea. Celalalt este sa distrugi antrenamentul in segmente prea scurte ca sa te plictiseasca. Unele optiuni:

Pe un treadmill, imi place sa alternez intre doi pasi: un ritm de ritm (putin mai rapid decat cel pe care l-as executa, de obicei) si cel mai rapid pot sa merg (pentru mine, asta e 4,0 mph). Timp de doua minute, o plimbare rapida pe o jumatate de ora, si se apropie aproximativ de acelasi ritm ca o alergare usoara.

Ridicati acele greutati mici

Daca aveti gantere, puteti face un antrenament in greutate, chiar daca acestea sunt mai mici decat ati folosi in mod normal. Un milion de repetari cu greutati usoare pot fi la fel de eficienti in construirea rezistentei, la fel de putine repetari cu greutati grele.

Greutatea corporala este o alta optiune (pe care o puteti face in camera dvs. de hotel, daca nu exista o sala de gimnastica oficiala prezenta). Iata ghidul nostru pentru construirea antrenamentului perfect pentru greutate corporala. Nu sunteti sigur de unde sa incepeti? Incercati acest antrenament de 15 minute. Repetati-l de doua sau de trei ori, aruncati o minge de alergare intre seturi si aveti un program de antrenament solid.

Reddit’s r / fitness are un intreg fir de antrenament de rezistenta pe care il puteti face cu echipament limitat. Ultima data cand m-am gasit intr-o sala de gimnastica a hotelului, am facut una dintre antrenamentele pe care le-am gasit acolo. Am avut o banca de greutate si gantere de pana la 25 de lire sterline.

Aduceti accesorii

Nu exista nici o lege care sa spuna ca trebuie sa te limitezi la ceea ce se afla in sala. Aduceti un set de benzi de rezistenta sau unul dintre acesti instructori de suspensie pe care le puteti suspenda de pe un cadru de usa. Utilizati-le in centrul de fitness, sau de a lucra in camera dvs. in cazul in care alegerea dvs. de cazare nu ofera nimic, dar un mic dejun continental de antrenament.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.