25 sept. Cum să pregătiți anticipat micul dejun al copilului dvs.

Diminețile sunt dificile, mai ales daca aveti copii mici. Oricât de pregătit crezi că ești sau cât de devreme reușești să te trezesti (și pe toți ceilalți) din pat, se întâmplă totuși atâtea provocari. Există atât de mulți dinți de periat, haine pe care să le îmbrăcați, lucruri pe care să le împachetați și plâns să il ignorați.

Sunt un fan al ambalării prânzului cu o seară înainte (singurul lucru pe care îl urăsc mai mult decât ambalarea prânzurilor școlare noaptea este să le împachetez dimineața), dar un părinte de pe Reddit isi face pregatirea pentru masă la următorul nivel: prepară micul dejun al copiilor ei în avans – cu borcane.

Pregătesc micul dejun al copiilor mei și asta mă face un părinte mai bun. L-am ajutat pe copilul meu cu temele în această dimineață, în loc să roiesc în jurul bucătăriei. Copiilor le place să aleagă un borcan și să pună finalul mai bine decât să mănânce orice simt că gătesc.

Ea le oferă copiilor săi trei opțiuni:

Fulgi de ovaz pregatiti cu ovaz rulat, unt de arahide, miere, vanilie si sare. Dimineața, adăugați apă clocotită, lăsați să stea aproximativ 3 minute și agitați. (În mod evident, este posibil să fie nevoie să vă ajutați cu apa clocotită, în funcție de vârsta / capacitatea copilului dvs.).

Smoothie (uneori amestec de boabe, alteori unt de arahide de ciocolată) preparat cu lapte de soia, praf de proteine, fructe de padure amestecate, vanilie și sare. Dimineața, adăugați banana și gheața; se amestecă până la netezire.

Căni de iaurt prepătate cu fructe de pădure amestecate, iaurt și chipsuri de ciocolată semi-dulci. Dimineața, pur și simplu se agită.

Ovăzul peste noapte și bilutele fără coacere ar fi și opțiuni bune de pregătire cu o seara inainte. Și dacă doriți cu adevărat ca micul dejun să se serveasca fără probleme, ați putea să pregatiti și masa cu o seară înainte.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.