De cati bani aveți nevoie pentru a cumpăra o casă

11 nov. De cati bani aveți nevoie pentru a cumpăra o casă?

Când vă gândiți la cat costă să cumpărați o casă, luați în considerare de multe ori costurile de plată și creditele ipotecare lunare. Dar, în timp ce sumele de plată sunt mai flexibile ca niciodată, taxele ascunse vă așteaptă la fiecare colț. Deci: Cât de mult aveți nevoie pentru a cumpăra o casă?

Este bine sa fiti la curent cu unele dintre costurile comune care vă pot ajuta să planificați suma de care veți avea nevoie efectiv atunci când vă mutati la noua casă. Puteți ghici de cât de mult numerar aveti nevoie pentru a cumpăra un apartament cu doua camere?

Iată câțiva factori care influențează costurile inițiale de achiziție a casei:

Avans

Aceasta ar trebui să fie separată de fondul dvs. de urgență. Dacă vă aflați pe o piață mai puțin competitivă, este posibil să puteți scăpa de o sumă mai mică de avans. Dar într-o zonă competitivă, poate fi necesar să fiți pregătiți să eliminați o plată mai substanțială.

Taxe profesionale

Dincolo de costurile de închidere, va trebui să plătiți și taxe pentru agenții imobiliari, inspectorii și avocații care ar putea fi implicați în tranzacție.

Cheltuieli lunare

Va trebui să fiți gata pentru asigurare, impozite pe proprietate, taxe de asociere a proprietarilor de case și orice altă întreținere. Aceste costuri suplimentare se pot adăuga cu adevărat la prețul pentru o casă.

Înainte de a merge sa vizionati si alte imobile, luati in calcul costurile aferente fiecaruia. Este bine de stiut ce implica aceasta, iar cateva indicii orientative pentru pretul imobilului pot fi zona, proximitatea fata de mijloacele rapide de transport sau alte facilitati ca Mall-uri, parcuri, scoli etc.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.