Modele ingenioase de parchet pentru pardoseala

09 mai De ce este rentabil sa alegi parchet pentru incalzirea in pardoseala intr-un apartament de inchiriat?

Odata cu cresterea numarului de proprietati de inchiriat de pe piata, a devenit din ce in ce mai important ca o proprietate sa se poata remarca. Exista cateva moduri de a face acest lucru, iar unul dintre ele este acela de a face ca apartamentul sa para foarte atractiv si confortabil. O modalitate foarte simpla de a-l face atragator pentru multi potentialii chiriasi este prinr-un decor atemporal, luminos si modern. Astfel, un parchet pentru incalzire in pardoseala din lemn tare, va fi cu siguranta o alegere buna, care va atrage atentia multor chiriasi.

60% dintre persoanele care doresc sa inchirieze o proprietate sunt interesate de estetica, optand pentru imobile cu un design modern si minimalist

Parchetul pentru incalzirea in pardoseala poate face ca o proprietate ce urmeaza a fi inchiriata sa para mai interesanta si superba, dar ofera, de asemenea, un aspect mai igienic si impresia durabilitatii. Indiferent daca optati pentru podele din lemn masiv sau din lemn conventional, puteti fi siguri ca interesul pentru proprietate va creste, iar inchirierea acesteia se va produce in scurt timp. In functie de preferintele fiecarui proprietar, se poate alege un parchet dublustratificat de culoare deschisa sau luminoasa, care va face proprietatea sa arate grozav, ajutandu-va sa va asigurati ca este inchiriata fara nicio dificultate.

Decizia privind parchetul stratificat pentru o proprietate de inchiriat trebuie sa fie luata tinand seama de faptul ca este o investitie care garanteaza a fi rezistenta si durabila in contextul traficului intens. Chiar daca bugetul proprietarilor este limitat, rentabilitatea oferita de un astfel de parchet este net superioara mobilierului sau pieselor la care se poate renunta.

Intre timp, poate doriti sa reparati si sa finisati pardoseala pentru a o restabili, de exemplu, inainte ca noii chiriasi sa se mute. Ca proprietar, probabil ca doriti ca orice deteriorare pe care o sufera podelele dumneavoastra sa poata fi reparata fara prea mult efort. Pentru un plus de confort, puteti facilita montarea unui sistem de incalzire in pardoseala in apartamentul sau casa pe care o oferiti spre inchiriere, folosind lemn masiv care va dura foarte mult timp si nu va necesita reparatii viitoare, total inoportune pentru un cuplu tanar si mai ales pentru chiriasii care au unul sau doi copii.

Cu toate acestea, retineti ca bucatariile si baile sunt zone speciale din perspectiva pardoselii. Ar fi mai bine sa instalati un parchet dedicat incalzirii in pardoseala, datorita fluctuatiilor umiditatii si temperaturii pe care le poate depasi fara a-i fi degradata calitatea. Mai mult decat atat, atunci cand optati pentru parchet stratificat intr-o baie sau intr-o bucatarie, confortul va fi unul sporit pentru chiriasi, indeosebi daca vorbim despre o garsoniera, adica un spatiu mic de care se poate profita prin maximizarea temperaturii calde in timpul sezonului de iarna.

In plus, in calitate de proprietar al unui apartament sau case, trebuie sa va amintiti si sa urmati orice reglementari aplicabile privind zgomotul. Blocurile de apartamente din Bucuresti trebuie sa respecte anumite reglementari privind constructiile, cum si contractele de inchiriere va pot obliga sa va intalniti cu termeni specifici pentru a face conditiile de viata placute pentru toti chiriasii. De aceea, optiunea parchetului pentru incalzirea in pardoseala va avantajeaza nu doar din perspectiva investitiei de durata, ci si din perspectiva nivelului de zgomot generat de pasi. Spre deosebire de un parchet de calitate inferioara, parchetul stratificat Solidfloor si Barlinek se constituie din lemn de esenta tare, durabil si confortabil la fiecare pas.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.