26 iun. Delta Dunarii, o locatie excelenta pentru excursii exotice

Suntem in plin sezon estival si foarte multi romani se intreaba unde sa isi petreaca o vacanta de vara de neuitat, in care sa adune amintiri alaturi de cei dragi. Una dintre destinatiile de top, atat pentru calatorii din Romania, cat si pentru turistii straini, datorita popularitatii locului, este Delta Dunarii.

Printre numeroasele optiuni de cazare, pensiunea AquaVilla se distinge prin cadrul natural deosebit in care este amplasata, ca intr-un basm, dar si prin numeroasele optiuni de petrecere a timpului liber pe care le ofera clientilor care aleg sa se cazeze aici pe parcursul sederii lor in Delta Dunarii.

Printre aceste optiuni, se numara si excursii organizate in Delta Dunarii, foarte tentante pentru toti turistii deoarece pensiunile care le organizeaza stiu cum sa ofere turistilor zile de neuitat in minunatia naturala a Deltei Dunarii si le ofera ocazia de a observa viata salbatica de aici.

Ce excursii tentante ofera AquaVilla clientilor sai in vara anului 2018?

Cei din echipa AquaVilla organizeaza diverse trasee care acopera anumite zone de o frumusete naturala. Sunt 8 excursii diferite prin durata si traseu, dar mai ales prin ariile acoperite.

Excursie in Delta Dunarii 2018

Astfel, primul traseu dureaza aproximativ 3 ore. Se pleaca dimineata de la pensiune, se porneste cu ambarcatiunea spre canalul Mila 22 si implicit canalul Sontea Lata. Turistii pot fotografia in aceasta excursie lacul Fortuna precum si canalul Olguta. La final, pot admira lacul Lighinet, inainte de a se intoarce la pensiune. Aceasta excursie costa 1200 RON/ambarcatiune.

A doua varianta difera in anumite privinte fata de prima. Traseul dureaza 2 ore. Se porneste tot prin canalele Mila 22 si Sontea Lata, cu opriri la lacul Fortuna si canalul Olguta, insa in plus se viziteaza si lacul Baclanesti si satul Mila 23. Pentru aceasta excursie, clientii trebuie sa plateasca aproximativ 1400 RON/ambarcatiune.

Cel de-al treilea traseu este putin mai complex decat primele. Acesta dureaza aproximativ 6 ore iar clientii trebuie sa plateasca pentru el aproximativ 1600 RON pe ambarcatiune.

Excursia porneste din canalele Mila 22 si Sontea Lata. Turistii vor vizita si Mila 23, precum si canalul Eracle. Pot admira viata salbatica de langa Lacurile Miazazi, Merhei precum si canalul Sidor. Cei care doresc pot vizita incantatorul sat Letea. Excursia se termina cu vizitarea canalului Madgearu, a Dunarii Veche si a incantatorului si celebrului brat Sulina.

Cel mai complex traseu dureaza aproximativ 8-10 ore si costa 1800 RON/ambarcatiune. In plus fata de cel de-al treilea pachet, turistii vor putea admira nuferii care infloresc de-a lungul canalului Barbosu, precum si fotografia canalul Cardon. Optional, cei care doresc pot vizita orasul Sulina, unde pot lua masa in timp ce admira cadrul natural superb.

Celelalte 4 excursii includ diverse variatiuni ale acestor pachete interesante atat pentru prieteni cat si pentru familii, chiar si copiii mici care vor avea ocazia sa admire natura de mici si sa observe natura, animalele, pasarile dar si fauna bogata.

Clientii AquaVilla pot opta astfel sa porneasca in astfel de excursii pe care nu le vor uita prea usor.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.