30 iun. A doua opinie despre caminele West Gate

Chiriasul este de acord ca Proprietarul sa aiba dreptul de a intra în Spatiul Închiriat fara notificare anterioara, în scopul efectuarii de inspectii (cel putin o data la doua saptamani), reparatii si modificari, inclusiv renovari si masuri de control pentru descoperirea parazitilor, indiferent daca Chiriasul considera ca astfel de inspectii, reparatii sau renovari sunt necesare, iar Proprietarul nu va fi considerat ca tulburare a folosintei linistita si utila a Spatiului.

Adica eu iti dau atatia bani si tu ai dreptul sa ma deranjezi cand ai chef? Poate mi-o trag cu cantec, poate vreau sa dorm, poate am de invatat. Sau poate nu-s in camera si-mi dispare ceva. Cine e responsabil? Acarul Paun, pot sa pariez. Nu, nene, mie-mi trimiti notificare prealabila, ca asa se face in zonele civilizate. Sau accepti riscul sa te pocnesc. Ma scuzati, am crezut ca-i un hot.

Probabil ca mai sunt si altele, n-am timp sa le verific pe toate. Si acum, sa facem niste comparatii:

un prieten foarte bun plateste aproape 200 de euro si sta cu inca doi insi in apartament de 3 camere. Fiecare are camera lui, fiecare in treaba lui. Nu se deranjeaza reciproc daca n-au chef.
in Regie dai 5-600 de euro spaga (daca dai, poate esti student pe-acolo si iei moca) si cam 100 ron pe luna. Si stai tot 2 in camera.

bine, buda si dusurile sunt la comun, nimeni n-a zis ca e luxul de pe lume la banii astia.

paturile in schimb sunt ok. Se fute bine in Regie. Testat personal. Ani de-a randul.

pentru ca e plin de gagici pe care le corupi mai ieftin, ca baruri si terase sunt destule. Chiar prea multe, dar asta e alta problema.

nu sunt controale. Poti sa stai pe blat linistit. Sau, daca sunt (se mai intampla), sunt ori in P9-P10, ori in P22-P23. Cam 1-2 pe an.

chiar daca sunt controale, vin doar militienii. Si ei n-au voie sa-ti intre in camera fara voia ta. Testata tot personal.

controalele surpriza sunt anuntate cu o zi inainte 🙂

Nu zic ca in West Gate Studios e cea mai mare teapa imobiliara. E o varianta daca esti in cautare si n-ai ce face cu banii. Pentru ca e mai scump ca o camera de camin sau ca o chirie normala in Bucuresti (in oras, nu in lanul de porumb de la periferie).

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.