Esti novice in online?

10 mart. Esti novice in online?

Daca aveti multe de spus si va bate gandul sa lansati un blog, nu va faceti griji cu privire la instrumentele utilizate de bloggeri experimentati! Concentrati-va pe scrierea continutului excelent. Cu toate acestea, ati putea dori sa le luati in considerare in viitorul apropiat.

MailChimp: este utilizat pentru a trimite note saptamanale abonatilor pe e-mail. Pe langa faptul ca este singura platforma pe care ai controlul (nu poti controla cu adevarat algoritmii social media si in plus, poate fi sters in orice moment!). Avand o lista de e-mailuri iti permite sa creezi o relatie mai puternica cu cititorii si este cheia pentru a incepe sa valorificati blogul / afacerea dvs. De asemenea, serviciul MailChimp este gratuit pentru pana la 2000 de abonati, astfel incat sa puteti da un drum fara a cheltui un leu.

Photoshop: bloggerii cu traditie folosesc Photoshop pentru a crea grafica Pinterest pentru a-si promova postarile pe blog. Daca cautati o alternativa gratuita, Canva este destul de uimitoare!

Tailwind: cea mai mare parte a traficului provine de la Pinterest. Tailwind va usureaza munca, permitandu-va sa va programati postarile pe mai multe panouri. Si chiar functioneaza – traficul de bloguri se tripleaza vazand cu ochii.

Boardbooster: este foarte util, dar ceea ce iese la iveala este caracteristica „indoielnica”.

Pinfinite Growth: creat de Melyssa Griffin, acesta este un curs online uimitor, axat pe sporirea traficului blogului dvs. prin Pinterest.

Buffer: bloggerii folosesc Buffer pentru a programa tweets.

Planoly: este folosit pentru a programa imagini pe Instagram.

Gramatical: este o verificare gratuita a gramaticii care corecteaza greselile din content. Este foarte util daca iti conduci propriul blog.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.