17 sept. Flickr nu mai vrea sa mearga pe Firefox 2

Pe scurt: Flickr nu mai vrea sa mearga pe Firefox 2 cand vine vorba de upload. Ok, trecem pe Firefox 3. Check for updates…updating…restarting…gata, am terminat!

Aha, chiar ca a terminat. Mi-a terminat mie history-ul si mi-a lasat in urma doar balarii pe care trebuie acum sa stau sa le plivesc. Cum asa? Foarte simplu. Daca apasam “n”, stiam ca-mi apar link-uri catre Navalitorul, de la prima pagina si pana la ultima optiune din admin. Ehe, asta era demult, prin 2009 i.u. (inainte de update). Acum am doar un amarat de link catre o tampenie de pe YouTube. Wtf?

Ok, hai sa testam Flickr. Adica un “f” scurt catre…nus’ ce blog cu un “f” stingher prin coada. Poate “b” de la Blogoree o merge? Aha, merge ca un bici.

Tin sa precizez: cele trei exemple de mai sus sunt site-uri pe care intru des (Navalitorul, Flickr, Blogoree). Foarte des. Site-uri pentru care am cel putin 2-3 link-uri diferite de caciula, in functie de ce intentii neonorabile am (direct la uploads daca am de pus ceva pe Flickr, fix in comentariile blogului daca am de banat vreun bot cretin si asa mai departe).

PS: ca veni vorba de Flickr, va recomand cu multa caldura sa folositi customer support-ul lor. Au fost atat de eficienti ca mi-am dat singur seama de problema.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.