05 aug. Ghidul calatorului de lux – Partea I

Pentru a zbura cu American Airlines înaintea oricărui alt pasager, va trebui să cheltuiți cel puțin 45.000 de dolari – cel puțin, acesta este zvonul care înconjoară statutul cel mai înalt de elită al companiei aeriene al membrilor „Concierge Key”. Odată cu statutul, pasagerii câștigă, de asemenea, avantaje precum accesul la saloane și proiecții de securitate accelerate, pe lângă o escortă Cadillac.

Dar dacă te grăbești să te îmbarci – și ești îngrijorat de spațiul din compartimentul general pentru transportul tău – nu trebuie să cheltuiești 45.000 de dolari și nici măcar să ai un bilet la first class pentru a te îmbarca devreme. Dacă sunteți dispus să plătiți un pic suplimentar și să evitați locurile de bază, va puteți înscrie cu ușurință intr-un grup de îmbarcare mai bun.

Cumpărați un permis de îmbarcare prioritar sau acces premium

Cel mai simplu mod de a urca mai devreme cu un avion este să vă cumpărați drumul către partea din față a liniei; majoritatea companiilor aeriene vând legitimații de îmbarcare prioritare doar din acest motiv. Mai multe companii aeriene vând, de asemenea, pasaje mai mari, premium, care includ îmbarcare mai rapidă, pe lângă privilegii precum securitatea accelerată sau accesul la lounge. Mai jos sunt prezentate mai multe pasaje ale companiilor aeriene și costurile pentru achiziționarea acestora. De obicei, puteți cumpăra aceste opțiuni pe site-ul companiei aeriene sau la check-in:

American Airlines

Un permis de îmbarcare cu prioritate începe de la 9 USD și vine cu acces la liniile prioritare la check-in. Vei fi plasat în grupul patru, înaintea altor cinci grupuri generale de îmbarcare.

Delta

Un permis de îmbarcare prioritar costă 15 USD. Vei fi plasat în prima clasă principală de cabină, înaintea altor trei grupuri generale de îmbarcare.

Southwest

Un permis „Check-in EarlyBird” costă între 15 și 25 USD. Veți primi un grup de îmbarcare mai bun, deși nu vă garantează că veți face parte din grupul „A”. Compania aeriană oferă, de asemenea, îmbarcare modernizată pentru între 30 și 50 USD, ceea ce garantează un grup de îmbarcare „A”. Spre deosebire de majoritatea companiilor aeriene, locurile de sud-vest funcționează în primul rând, în primul rând, ceea ce înseamnă că îmbarcarea modernizată vă va permite să alegeți mai întâi un loc.

United

Un permis de îmbarcare cu prioritate începe de la 9 dolari (și nu este disponibil pentru cei cu locuri de economie de bază). Un permis „Acces Premier” începe de la 15 USD și include, de asemenea, linii de securitate accelerate. Ambele pase vă vor plasa în cel de-al doilea grup de îmbarcare, înaintea altor trei grupuri generale de îmbarcare.

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.