Înainte de a vă înclina scaunul avionului, verificați persoana din spatele dumneavoastra

12 iul. Înainte de a vă înclina scaunul avionului, verificați persoana din spatele dumneavoastra

Când este bine să vă așezați scaunul pe un avion? Răspunsul corect este, bineînțeles, „între decolare și aterizare”. Cu toate acestea, răspunsul mai bun ar putea avea legătură cu persoana așezată în spatele tău.

Washington Post a publicat recent un ghid care se referă la observarea modului în care asezarea scaunului dumneavoastra ar putea afecta persoana din rândul următor. Dacă sunteți așezat în fața unui copil sau a unui adult, de exemplu, mergeți înainte și înclinați-vă scaunul.

Dacă vă aflați în fața unui adult mai mare, poate e mai bine să vă opriți.

Aruncati o privire la persoana care stă în spatele dvs. Exista suficient spatiu intre voi doi? Este bine să te relaxezi. Dar dacă vă uitați în spate și pasagerul pare să fie aproape de tine, luați-vă degetul de pe butonul de înclinare. Multiple linii aeriene oferă în prezent zboruri economice de aproximativ 31 până la 38 de centimetri (sau „pitch”) pe zborurile pe distanțe lungi.

Câteva avertismente, bineînțeles: dacă veți avea dureri sau probleme de sănătate dacă nu vă așezați scaunul, acesta are prioritate. Dacă vă aflați într-un zbor pe distanțe lungi, este bine să vă întoarceți în timpul acelei părți a zborului când trebuie să vă prefaceți că puteți dormi confortabil într-un avion. Dacă persoana din fața voastră este înclinată și doriți să începeți un „lanț înclinat”, faceți o încercare.

În cele din urmă: dacă doriți să exersați înclinația etică fără a face judecăți rapide despre corpurile altor oameni și despre spațiul pe care îl ocupă, puteți întotdeauna să vă întoarceți și să întrebați. „Va deranjeaza dacă mă întorc?” Este o modalitate considerabilă și politicoasă de a verifica persoana care stă în spatele dvs. – și datorită felului în care lucrează curtoazele sociale, probabil că vor da, dacă scaunul tău nu va cauza dureri sau probleme de sănătate.

Ceea ce înseamnă că poți să te relaxezi în pace, știind că ai luat decizia corectă.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.