Încetați să lăsați copilul să doarmă într-un scaun de mașină în afara mașinii!

19 mai Încetați să lăsați copilul să doarmă într-un scaun de mașină în afara mașinii!

Poate părea convenabil să lași bebelușul să continue să doarma în scaunul de masina după ce ai ajuns la destinație, dar acest lucru ar putea să-l pună în pericol, spune un nou studiu publicat în revista American Academy of Pediatrics.

Cercetătorii au descoperit că dintre sugarii care au murit în timpul somnului în dispozitivele de ședere, aproape două treimi au fost în scaune auto. Totuși, doar un mic procent din aceste decese au avut loc în timp ce bebelușii se aflau în mașină. Analiza a studiat 11.779 de decese in somn ale sugarilor din ultimul deceniu, folosind datele de la Centrul National de Fatalitate de Revizuire si Prevenire.

Dr. Jeffrey Colvin, autorul principal al studiului, a declarat astăzi că moartea a avut loc atunci când scaunele de mașină au fost folosite „ca un înlocuitor pentru un pătuț sau un coardă” și nu pentru scopul lor de a transporta copii.

În timp ce AAP nu a furnizat motive clare pentru a lăsa bebelușii să doarmă în scaunele auto din afara vehiculelor în mișcare poate prezenta un risc, dr. Harvey Karp explică faptul că pericolul provine din panta. „Când copilul este așezat, capul său greu se poate apleca, provocând dificultăți de respirație și chiar sufocare”, spune el.

Este esențial să vă reamintim că scaunele pentru mașini sunt cel mai sigur loc sigur pentru copii în timp ce sunt transportați și au salvat multe vieți.

AAP afirmă că noaptea bebelușii ar trebui să doarmă pe spate pe o suprafață fermă care să respecte standardele de siguranță ale Comisiei pentru siguranța produselor pentru consum (CPSC). Luna trecuta, Fisher-Price a reamintit extrem de popularul dormitor al Rock ‘n Play in timpul presiunii din AAP. O investigație făcută de Consumer Reports a constatat că 32 de sugari au decedat în timpul utilizării dormitorului din 2011.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.