Inceteaza sa mai prepari incorect salata Coleslaw!

10 mai Inceteaza sa mai prepari incorect salata Coleslaw!

De prea multe ori, coleslaw este ultimul preparat gatit optim, astfel ca, pe gat de gustoasa este aceasta salata, pe atat de mult joc ne batem de reteta sa originala. Pentru inceput, un pic de respect si un pic de sare nu ar strica. Nu complicati prea mult lucrurile. Vrei sa faci o salata aparte? Nu este recomandat, fiindca vei ajunge sa ii strici gustul.

Nu merge mai departe. Unele salate devin mai bune cu cat sunt mai simple. Coleslaw nu prea are ingrediente deosebite. Daca programul dvs. necesita pregatire in avans, conservati legumele si amestecati-le pe loc pentru un plus de savoare. Nu va grabiti cu morcovii. Morcovii razuti sunt umedi, sunt grosi si nu au loc in salata Te rog, te rog: morcovii taiati julienne! Daca va luptati cu aceasta tehnica, urmariti-i pe chefi! Legume pre-tocate sunt in regula. Nu toata lumea are timpul sau inclinatia de taia varza sau morcovi julienne, si asta e in regula. Amestecul ambalat este perfect respectabil, dar nu trebuie sa stea in frigider mai mult de doua zile.

In primul rand, faceti dressingul: amestecati toate ingredientele intr-un recipient, gustati si ajustati condimentele dupa cum este necesar.

Faceti salata: daca nu ati facut-o deja, taiati o varza verde pe jumatate pe lungime si desprindeti frunzele exterioare. Se taie cu un cutit ascutit.

Puneti varza maruntita intr-un castron mare. Curatati si julienne morcovii, adaugandu-i in castron. Taiem ceapa incrucisata in jumatate si o aruncam in bol. Acoperiti legumele cu o lingurita de sare si amestecati-le pentru a distribui savoarea.

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.