Invat sa creeze limite tehnologice pentru un prezent mai prezent

27 nov. Invat sa creeze limite tehnologice pentru un prezent mai prezent

CUM CREZ LIMITE DE TEHNICA SANATOASA PENTRU A MA AJUTA sa raman prezent

Exista o functie pe iPhone care va spune cat timp petreceti pe telefon. Este infricosator. Internetul este uimitor, dar poate crea dependenta si poate avea un impact asupra vietii noastre de zi cu zi. M-am prins simtindu-ma in jos dupa ce am petrecut timpul online, coplesit pentru ca nu puteam tine pasul cu toti pe care ii urmaream sau simtindu-ma vinovat pentru ca trebuia sa ma culc devreme si sa citesc putin si in schimb petrec doar 30 de minute pierdut pe feed-ul meu de pe Instagram sau uitandu-ma la ceva pe Netflix.

De asemenea, sunt pe computerul meu pentru munca toata ziua, asa ca vreau sa fac un efort pentru a petrece mai putin timp online si, in schimb, sa citesc, sa stau cu familia si prietenii, sa gasesc un nou hobby si sa fiu prezent.

Acum, cu totii putem avea o zi plina, este bine si uneori este foarte necesar, nu-i asa? Dar este important sa ne asiguram ca tehnologia nu ne controleaza si nu consuma continut care ne inalta si ne face sa ne simtim bine, fericiti si pozitivi.

Pentru a ma ajuta sa raman prezent si sa-mi tin sub control utilizarea tehnologiei, am creat limite tehnologice sanatoase. Mai sunt multe progrese de facut, dar … pasi, baieti.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.