Lucruri pe care sa le faceti mai rar in 2018

20 mart. Lucruri pe care sa le faceti mai rar in 2018

Inceputul unui an nou nu este doar despre inceputuri noi sau despre obiceiuri noi. Este, de asemenea, o oportunitate de a reflecta si de a recunoaste ceea ce doriti sa aveti mai putin din viata voastra. Mai degraba decat sa continuati sa adaugati lucruri la lista dvs. de lucru fara sfarsit, este important sa renuntati la unele obiceiuri nesanatoase pentru a face loc celor mai bune.

1. Discutii negative
Desi suntem, de obicei, persoane pozitive, suntem si cel mai mare critic al propriei persoane si poate fi prea greu pentru mine. Adevarul este ca atunci cand iti tot spui mereu aceleasi lucruri, incepi sa crezi in ele. In timp ce gandurile nu sunt realitatea voastra, ele pot avea cu siguranta un impact asupra vietii voastre.

2. Pierderea timpului fara sens
Mai ales cand suntem pe cale sa ne culcam noaptea sau inainte de a ne ridica dimineata. Stiti cand va aflati pe canapea si va ia dintr-o data senzatia de somn, dar sunteti prea lenesi sa va ridicati si sa va culcati? Si asta e un obicei prost – mai ales noaptea.

3. Ingrijorarea cu privire la ceea ce nu putem controla
Mai usor de zis decat de facut, nu? La fel ca si tacerea criticului nostru intern, acest lucru nu este ceva ce putem realiza. Acesta este mai mult un memento constant. Cand incepem sa ne ingrijoram de lucruri pe care nu le putem controla, trebuie sa ne amintim ca ingrijorarea nu va ajuta cu nimic.

5. Judecand
Teama noastra de judecata este amplificata de judecata noastra asupra celorlalti. Judecata este o proiectie a propriei noastre nesigurante, astfel incat sa presupunem ca din moment ce suntem atat de judecati, altii sunt la fel pentru noi.

6. Ignorarea anxietatii
Daca anxietatea pare sa se inrautateasca, este timpul sa nu mai ignorati starile, sa va prefaceti ca este totul ok si ca sunteti putin cam stresat.

7. Omiterea unei rutine de ingrijire a pielii
In acest an trebuie sa faceti efortul de a avea grija mai multa de piele, precum si de a incorpora cateva produse de frumusete bio in rutina zilnica.

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.