Motiunea de cenzura

07 oct. Motiunea de cenzura ii da calculele peste cap lui Dancila: Primele impresii dupa o noapte de negocieri

Motiunea de cenzura va decide, azi, soarta Guvernului, care se afla, deja, la a patra motiune de cat Viorica Dancila a preluat fraiele Executivului.


Motiunea de cenzura tine pe jar Executivul, dupa ce o noapte intreaga partile implicate au purtat negocieri dure. In ciuda reactiilor starnite de actuala motiune de cenzura care condamna cel mai nociv Guvern al ultimilor 30 de ani, Viorica Dancila se arata optimista si, potrivit Digi24.ro, aceasta ar fi declarat ca are incredere in corectitudinea colegilor dumneaei.

Guvernul Dancila este serios zdruncinat de la temelie de motiunea de cenzura care il condamna pentru toxicitatea ce a dus la gestionarea deficitara a situatiilor de criza si multe altele.

Principalul obiectiv al acestei motiuni de cenzura este acela de a reduce numarul ministerelor. Astfel, initiatorii pledeaza pentru un Guvern compus din doar 15 ministere, fluidizand posturile existente la ora actuala.

MOTIUNEA DE CENZURA II DA EMOTII LUI DANCILA

In ciuda sigurantei pe care o afiseaza, Viorica Dancila are motive serioase pentru care sa se teama. Aceasta intrucat motiunea de cenzura vizeaza preluarea fraielor Executivului de cu totul alte personaje politice care vor veni cu un program nou de guvernare axat pe modernizarea si prosperitatea tarii.

De altfel, in textul motiunii de cenzura de arata clar ca se doreste o reasezare a Romaniei pe un drum firesc, prin apel la fonduri europene si investitii publice.

In cuprinsul motiunii de cenzura se mai arata si ca Guvernul nu mai detine majoritate parlamentara si, prin urmare, nu mai dispune de legitimitatea politica care il autoriza sa conduca tara.

In cadrul ultimelor declaratii acordate cu privire la adoptarea motiunii de cenzura, Dancila a tinut sa sublinieze ca are incredere deplina in colegii sai si in faptul ca acestia nu vor trada partidul.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.