Nimeni nu are nevoie de un inel de logodna

31 mart. Nimeni nu are nevoie de un inel de logodna

Industria diamantelor este foarte conștientă de faptul că tinerii nu sunt atât de interesați si nu au investit în produsul lor, așa cum au fost generațiile trecute – în mare parte pentru că sunt pietre foarte scumpe. Potrivit unui nou raport al Vox, mai multe cupluri aleg să-și oficializeze logodna cu pietre care nu sunt diamante sau cu inele de logodnă cu substituenți. În acest din urmă caz, bijutieriile permit consumatorilor să plaseze un depozit în intervalul de 50 – 200 $ pentru o alternativă zirconică cubică. În acest fel, cuplurile au timp să economisească pentru o afacere reală, sau purtătorul de inel are timp să ia o decizie cu privire la un stil ideal. Ei bine, dar de ce să nu renunți complet la inel?

Nu există o lege care să stipuleze că cererile in casatorie trebuie efectuate cu un inel de logodna, asadar de ce să o facem? Cu excepția cazului în care un barbat are un inel de epocă mostenit, care va costa aproximativ $ 0 și are o deosebita importanta afectiva. Sau dacă mergeți pe traseul cubic de zirconiu, de ce să nu purtați acel inel pentru totdeauna?

În anul 2018, Helzberg Diamonds a lansat inelul „Will You?”, O trupa de argint de 50 de dolari inscripționată cu fraza „Acesta este un inel, nu acel inelul”. Achiziționarea înlocuitorului garantează consumatorului câteva sute de dolari dintr-un inel de logodna cu diamante și permite cuplului să ia decizia împreună. Pentru acei parteneri tradiționali, sunt sigur că pare ca un scenariu de vis. Dar pentru restul dintre noi, există opțiuni mai ieftine – am folosit pentru a cumpăra inele de diamante fals ieftine, de genul $ 20. Acești comercianți cu amănuntul comercializează in multe magazine în umbra acestor state din Statele Unite ale Americii, așa că probabil sunt și mai accesibile acum.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.