Nu ai nevoie de cineva care sa te completeze - Cunoaste-te pe tine insuti mai intai - III

15 oct. Nu ai nevoie de cineva care sa te completeze – Cunoaste-te pe tine insuti mai intai – III

Cunoaste-te pe tine insuti.
Singuratatea m-a invatat multe despre independenta si gasirea identitatii mele in loc sa o plasez in altcineva. Invat cine sunt ca persoana – punctele mele forte si punctele mele slabe – inainte de a adauga pe altcineva in viata mea. Desigur, acest lucru nu inseamna ca nu pot fi intr-o relatie pana nu finalizez acest pas. In schimb, este vorba de a-mi schimba perspectiva asupra unicitatii.

Petreceti timpul singur reflectand si invatati cum sa va simtiti confortabil cand ramaneti singur. Lasati-l sa fie un moment pentru cresterea personala si permiteti-va sa invatati cum sa iubiti cine sunteti. Pentru mine, aceasta include invatarea si acceptarea cine sunt, explorarea pasiunilor mele, lucrul la increderea in sine, lucrurile pentru mine.

Nu ai nevoie de cineva care sa te completeze.
Mi-a fost greu sa-mi dau seama ca nu vreau un iubit din motivele corecte. Intr-un fel, simt ca as vrea un iubit, astfel incat sa pot bifa o casuta. Ultima piesa a puzzle-ului. Atunci, voi fi fericit. Apoi, ma voi simti complet.

Nu functioneaza asa, nu-i asa? Nu ar trebui sa cauti pe cineva care sa-si faca o gaura. Pentru a te completa. Este o presiune mare pentru a pune pe cineva si probabil ca nu va functiona.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.