Nu cumpărați un iPhone mai vechi decât după 10 septembrie

05 sept. Nu cumpărați un iPhone mai vechi decât după 10 septembrie

Acum, când Apple a anunțat oficial o dată pentru dezvăluirea următorului său mare produs – 10 septembrie – ar fi o decizie foarte eronata sa cumparati un nou iPhone acum!

De fapt, sunt surprins că acest lucru este chiar putin cunoscut multor oameni, dar se pare că există încă un număr de fani Apple dornici sa isi cheltuiasca banii în acest moment.

Magazinele de specialitate transmit ca an de an, in preajma verii, atunci cand preturile scad considerabil, romanii si nu numai sunt interesati sa cumpere un iPhone; intrebarea este daca sa cumpere un model din anul precedent sau să aștepte să vadă ce are Apple în magazin pentru septembrie. Chiar dacă nu vă pasă de noua tehnologie care va veni în noul iPhone din acel an, răspunsul este întotdeauna clar: “așteptați.”

Motivul este simplu. Dacă ați urmărit vreunul dintre anunțurile de pe Apple din septembrie și ati fi analizat acest lucru, dar este în regulă, compania scade invariabil prețul mereu atât de ușor pe iPhone-urile sale mai vechi când anunță iPhone-uri mai noi. Dispozitivul pe care îl vizionați poate avea chiar și o actualizare a stocării și un preț mai mic dacă aveți noroc.

Dezavantajul? Dacă doriți să cumpărați un iPhone mult mai vechi, cum ar fi iPhone 7, există șanse mari ca Apple să întrerupă linia atunci când anunță iPhone 11 (sau orice altceva). Așadar, dacă încercați să marcați un dispozitiv vechi de la Apple direct, în loc de unul nou, ar trebui să cumpărați înainte de 10 septembrie.

Întrucât mă îndoiesc că este un scenariu în care se vor regăsi majoritatea oamenilor, ar trebui să aștepți până când Apple își anunță noul preț și, dacă tot ești interesat de un iPhone nu atât de nou, cumpără atunci. S-ar putea să fiți în măsură să obțineți o ofertă decentă de la un site de distribuitori, dar știți că toți cei care dețin în prezent un model puțin mai vechi vor căuta să obțină un discount pentru dispozitivul lor (astfel încât să-l poată reinvesti într-un iPhone din seria 11).

Pentru mai multe economii, s-ar putea să doriți să așteptați până la data lansării următorului iPhone sau cu câteva săptămâni trecute, pentru ca mediile de preț să scadă puțin.

În plus, alți comercianți cu amănuntul (cum ar fi Best Buy) ar putea oferi economii și mai bune pe baza modificărilor de preț ale Apple pentru iPhone-uri mai vechi, mai ales când abordăm teribila experiență de cumpărături de Black Friday. Nu uitați și de aceste magazine, chiar dacă prima dvs. ispită este să rulați direct pe apple.com și să vă puneti la bataie cardul de credit.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.